Jump to content


  • yanni
    yanni

    Game Pass. 100 και πλέον παιχνίδια για Xbox με $10 το μήνα

    Η Microsoft ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες το νέο Xbox Game Pass. Πρόκειται για μια συνδρομητική υπηρεσία η οποία θα δίνει την δυνατότητα στους κατόχους ενός Xbox, να αποκτούν πρόσβαση σε ένα μεγάλο κατάλογο παιχνιδιών, τόσο του Xbox One, όσο και του Xbox 360 μέσω emulation, με κόστος $10 το μήνα.

     

    Την ανακοίνωση του νέου Game Pass έκανε ο Phil Spencer ο οποίος περιγράφει την υπηρεσία ως έναν οικονομικό τρόπο για να αποκτήσουν πρόσβαση σε έναν μεγάλο κατάλογο παιχνιδιών οι κάτοχοι ενός Xbox. Το πρόγραμμα είναι παρόμοιο με το PlayStation Now της Sony, με κάποιες όμως διαφορές. Σύμφωνα με την Microsoft ο κατάλογος των παιχνιδιών θα αλλάζει κάθε μήνα, ενώ επιπλέον, σε αντίθεση με το PlayStation Now της Sony, οι συνδρομητές του Game Pass θα μπορούν να κατεβάζουν τα παιχνίδια και να τα παίζουν τοπικά στην κονσόλα τους, χωρίς να χρειάζεται να βασίζονται σε κάποια streaming υπηρεσία. Κάτι αντίστοιχο κάνει η EA με το Vault. Όσο τα παιχνίδια παραμένουν στον κατάλογο και οι παίκτες συνεχίζουν να πληρώνουν την συνδρομή, θα έχουν πρόσβαση σε αυτά. Αν όμως κάποιο παιχνίδι που τους ενδιαφέρει, βγει εκτός καταλόγου, θα πρέπει να το αγοράσουν αν θέλουν να συνεχίσουν να το παίζουν. Θα μπορούν πάντως να το αγοράσουν με έκπτωση.

     

    Τα παιχνίδια που θα περιλαμβάνονται στον κατάλογο του Game Pass θα προέρχονται από πολλές εταιρίες όπως οι THQ, 2K, Codemasters , 505 Games, Deep Silver, BANDAI NAMCO Entertainment, Capcom, Focus Home Interactive, Sega, SNK, , Warner Bros, αλλά και η ίδια η Microsoft.

     

    Η υπηρεσία είναι ακόμα σε δοκιμαστική φάση και διαθέσιμη σε έναν αριθμό insiders. Εντός της Άνοιξης αναμένεται να γίνει και ευρέως διαθέσιμη.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.