Jump to content



  • yanni
    yanni

    Gaming GT. Το PC κονσόλα της Gigabyte

    Η Gigabyte ανακοίνωσε το Gaming GT, ένα σύστημα το οποίο ξεχωρίζει από το κουτί του, που προσπαθεί να υιοθετήσει σχεδίαση κονσόλας. Πρόκειται για ένα σύστημα σχετικά περιορισμένων διαστάσεων, που όμως κρύβει μεγάλη ισχύ μέσα του, χάρη στον Intel i7 επεξεργαστή και την Nvidia GTX 1080 που φιλοξενεί.

     

    Το Gaming GT ( GB-GZ1DTi7-1080-OK-GW ) ανήκει στην κατηγορία των SFF PCs ( small form-factor ) με διαστάσεις 276 × 384 × 128 χιλιοστά. Εσωτερικά διαθέτει σχεδίαση διπλού διαμερίσματος, με επεξεργαστή και κάρτα γραφικών που αποτελούν τις δύο κύριες πηγές θερμότητας να ανήκουν σε διαφορετικά διαμερίσματα.

     

    586a28937ba1a-gigabyte-brix-gaming-gt0.jpg

     

    Διαθέτει μητρική ειδικά σχεδιασμένη για αυτό και μπορεί να αναβαθμιστεί με εξαρτήματα που χρησιμοποιούνται στους σταθερούς υπολογιστές. Έτσι μπορεί να δεχθεί κάρτες γραφικών πάχους 41 χιλιοστών και μήκους έως 28 εκατοστών, αλλά όχι και οποιασδήποτε σχεδίασης, μιας και θα πρέπει να ληφθούν υπόψιν οι περιορισμένες διαστάσεις του και η σχεδίασή του. Κάποια συστήματα ψύξης καρτών γραφικών ίσως να μην μπορούν να αποδώσουν εντός του Gaming GT.

     

    Η Gigabyte πάντως έχει φροντίσει να το εξοπλίσει με μια GeForce GTX 1080 G1 Gaming με 8 GB μνήμης που σίγουρα θα καλύψει την συντριπτική πλειοψηφία των αγοραστών. Ο επεξεργαστής είναι ο Intel Core i7-6700K, αναβαθμίσιμος σε Kaby Lake, ενώ η μνήμη ανέρχεται στα 32GB (2 χ 16GB ). Ο αποθηκευτικός χώρος αποτελείται από 240GB SSD και 1 TB μηχανικού δίσκου. Το τροφοδοτικό είναι ισχύος 400W, FlexATX, αναβαθμίσιμο. Τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά του φαίνονται στον παρακάτω πίνακα.

     

    gigabyte_brix_gaming_gt specs.jpg

    Δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες για τιμή και διαθεσιμότητα, αλλά δεν αποκλείεται να μάθουμε σχετικά σε λίγες μέρες στην CES.

     

    gigabyte_brix_gaming_gt 3.jpg

     

    gigabyte_brix_gaming_gt 1.jpg

     

    gigabyte_brix_gaming_gt 2.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.