Jump to content


  • astrolabos
    astrolabos

    Η Βόρεια Καρολίνα συνεργάζεται με τη Microsoft για να φέρει το πρόγραμμα σπουδών Minecraft CS σε όλους τους μαθητές της μέσης εκπαίδευσης

    Το Τμήμα Δημόσιας Εκπαίδευσης της Βόρειας Καρολίνας εξέδωσε τη Δευτέρα ένα δελτίο τύπου ανακοινώνοντας ότι θα ενσωματωσεί την ιδέα της Microsoft να μάθουν τα παιδιά να κωδικοποιούν χρησιμοποιώντας το Minecraft και θα φέρει ένα πρόγραμμα σπουδών Computer Science που βασίζεται στο Minecraft στους μαθητές μέσης εκπαίδευσης της πολιτείας.

    Το δελτίο τύπου του τμήματος Δημόσιας Εκπαίδευσης της Βόρειας Καρολίνας, έχει ως εξής: "Το Τμήμα Δημόσιας Εκπαίδευσης της Βόρειας Καρολίνας ανακοίνωσε σήμερα μια συνεργασία με τη Microsoft και την Prodigy Learning για να φέρει το βραβευμένο πρόγραμμα «Coding in Minecraft» σε όλους τους μαθητές γυμνασίου σε όλη την πολιτεία για μια τριετία. [...] Η ανάπτυξη του προγράμματος ξεκινά με την παροχή πρόσβασης σε έως και 8.000 μαθητές και 200 εκπαιδευτικούς κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους και την δυνατότητα πρόσβασης για κάθε μαθητή γυμνασίου μέχρι το τρίτο έτος. Συνολικά, το πρόγραμμα έχει τη δυνατότητα να προσεγγίσει σχεδόν 340.000 μαθητές και περισσότερους από 14.000 εκπαιδευτικούς.

    «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να δούμε ότι το Τμήμα Δημόσιας Εκπαίδευσης και Prodigy Learning της Βόρειας Καρολίνας χτίζει προσαρμοσμένες εμπειρίες που μπορούν να εμπνεύσουν τους μαθητές με τις δυνατότητες της επιστήμης των υπολογιστών μέσω του Minecraft», δήλωσε η Paige Johnson, αντιπρόεδρος του Education Marketing στη Microsoft. "Η Βόρεια Καρολίνα εκμεταλλεύεται την εγγενή δέσμευση που συμβαίνει όταν οι μαθητές παίζουν παιχνίδια για να τους διδάξουν τις κρίσιμες δεξιότητες της υπολογιστικής σκέψης, της κωδικοποίησης και της επιστήμης των υπολογιστών. Συνδυάζοντας την καθηλωτική πλατφόρμα Minecraft: Education Edition με το κρίσιμο πρόγραμμα σπουδών, οι μαθητές θα είναι καλύτερα προετοιμασμένοι για το κολέγιο και την μετέπειτα καριέρα τους."


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.