Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η CD Projekt Red ανακοίνωσε τη συνέχεια του Cyberpunk 2077 με τη κωδική ονομασία "Project Orion"

    Η CD Projekt Red ανακοίνωσε τη συνέχεια του Cyberpunk 2077, με την κωδική ονομασία Project Orion. Η εταιρία δημοσίευσε στο Twitter το μακροπρόθεσμο σχέδιο ανάπτυξής σήμερα, αναφέροντας ότι το Project Orion «θα προχωρήσει το franchise του Cyberpunk περαιτέρω και θα συνεχίσει να εκμεταλλεύεται τις δυνατότητες αυτού του σκοτεινού μελλοντικού σύμπαντος».

     

     

    Ο Adam Kiciński, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της CD Projket, είπε σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο YouTube ότι τα επόμενα τρία παιχνίδια στη σειρά του της εταιρίας βασίζονται στο franchise The Witcher, πράγμα που σημαίνει ότι η συνέχεια του Cyberpunk 2077 έχει μέλλον. Ονόμασε τη συνέχεια έναν φιλόδοξο τίτλο που θα απαιτήσει την περαιτέρω επέκταση του στούντιο περισσότερων από 1.200 ατόμων της CD Projekt. το στούντιο θα ανοίξει ένα νέο κέντρο στη Βοστώνη, το οποίο θα επικεντρωθεί στο Project Orion παράλληλα με την τοποθεσία του στο Βανκούβερ ως CD Projekt Red North America.

     

     

    Η CD Projekt Red δεν ανακοίνωσε περισσότερες λεπτομέρειες, ούτε ένα αναμενόμενο παράθυρο κυκλοφορίας.


    Πηγή
    Φωτογραφία: CD Projekt Red
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.