Jump to content


  • astrolabos
    astrolabos

    Η Tencent αναζητά μεγαλύτερο μερίδιο στην Ubisoft

    Η Tencent σχεδιάζει να αυξήσει το μερίδιό της στον γαλλικό όμιλο βιντεοπαιχνιδιών Ubisoft Entertainment καθώς ο κινεζικός γίγαντας gaming στρέφεται στην παγκόσμια αγορά παιχνιδιών, ανέφερε το Reuters την Πέμπτη, επικαλούμενο πηγές με άμεση γνώση του θέματος.
    Η μεγαλύτερη Κινέζικη εταιρία παιχνιδιών και κοινωνικής δικτύωσης, η οποία αγόρασε το 5% των μετοχών της Ubisoft το 2018, εξέφρασε ενδιαφέρον να αυξήσει το μερίδιό της, ανέφεραν πηγές. Δεν είναι ξεκάθαρο πόσα περισσότερα θέλει να κατέχει η Tencent στην Ubisoft, η αξία της οποίας ανέρχεται στα 5,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων, αλλά η Tencent στοχεύει να γίνει ο μεγαλύτερος μέτοχος της γαλλικής εταιρείας με μια επιπλέον αγορά μετοχών.

    Η Tencent ελπίζει να αγοράσει ένα μέρος του πρόσθετου μεριδίου της Ubisoft, του κατασκευαστή του franchise βιντεοπαιχνιδιών «Assassin's Creed», από την οικογένεια Guillemot, η οποία κατέχει το 15% της εταιρείας, ανέφεραν τρεις από τις πηγές. Η Tencent θα μπορούσε να προσφέρει έως και 100 ευρώ (101,84 $) ανά μετοχή για να αποκτήσει το πρόσθετο μερίδιο, ανέφεραν δύο από τις πηγές με γνώση των εσωτερικών συζητήσεων. Το 2018 πλήρωσε 66 ευρώ ανά μετοχή για το μερίδιο 5%.


    Πηγή
    Φωτογραφία: REUTERS/Tingshu Wang
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.