Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Το Far Cry 6: Lost Between Worlds Expansion θα αποκαλυφθεί στις 29 Νοεμβρίου

    Αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη η ημερομηνία κυκλοφορίας, η Ubisoft επιβεβαίωσε ότι το Far Cry 6 θα λάβει σύντομα μια νέα επέκταση, το Lost Between Worlds για το οποίο θα γίνει μια παρουσίαση στις 29 Νοεμβρίου. Η νέα επέκταση φέρεται να περιλαμβάνει τα portals and the multiverse και επί του παρόντος περιλαμβάνεται στην Έκδοση Game of the Year Edition.

    Το Far Cry 6 ωθεί τους παίκτες στον γεμάτο αδρεναλίνη κόσμο μιας σύγχρονης αντάρτικης επανάστασης. Ως δικτάτορας της Yara, ο Anton Castillo σκοπεύει να επαναφέρει το έθνος του στην παλιά του δόξα με κάθε μέσο, με τον γιο του, Diego, να ακολουθεί τα ματωμένα βήματά του.

    Το Far Cry 6 είναι διαθέσιμο τώρα για Xbox One, Xbox Series X/S, PS4, PS5, PC, Amazon Luna και Google Stadia. Το Lost Between Worlds περιλαμβάνεται στην Έκδοση Game of the Year Edition.

     

     


    Πηγή
    Φωτογραφία: Ubisoft
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.