Jump to content


  • astrolabos
    astrolabos

    Το MultiVersus συνεχίζει να χάνει παίκτες ακόμα και μετά την κυκλοφορία της 2ης σεζόν

    Η κυκλοφορία του του MultiVersus συνεχίζει να είναι όχι και τόσο καλή καθώς το παιχνίδι συνεχίζει να χάνει παίκτες ακόμα και μετά την κυκλοφορία της 2ης σεζόν η οποία από ότι φαίνεται δε κατάφερε να το σώσει. Το νέο παιχνίδι που κυκλοφόρησε από την Warner Bros. Interactive έφερε μια ελκυστική πρόταση στους οπαδούς της Warner Bros, αλλά οι αριθμοί δείχνουν ότι ούτε η άφιξη του Marvin the Martian στο MultiVersus δεν έχει είχε θετικό αποτέλεσμα.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του SteamDB, το MultiVersus έχει πλέον τη χαμηλότερη καμπύλη στα στατιστικά σε παίκτες. Τον Ιούλιο, όταν κυκλοφόρησε το MultiVersus, το παιχνίδι κατέγραψε μια κορύφωση 153.044 παικτών, ο υψηλότερος αριθμός από τότε. Τον Αύγουστο το παιχνίδι είδε την πρώτη πτώση με κορύφωση 139.095 παικτών, η οποία χειροτέρεψε τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο με κορυφές 22.037 και 8.375 παίκτες αντίστοιχα. Τις τελευταίες 30 ημέρες, το SteamDB αναφέρει ότι ο μέγιστος αριθμός παικτών του MultiVersus είναι μόνο 4.709. Αυτοί οι αριθμοί ισχύουν μόνο για την έκδοση για υπολογιστή, επομένως δεν είναι σαφές πώς πάνε οι εκδόσεις για κονσόλα του παιχνιδιού αλλά αν δούμε το θέμα λογικά, θα βρίσκονται σε ανάλογα επίπεδα.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.