Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Andor: Το νέο τρέιλερ για τη σειρά Star Wars

    Αφού είδαν το teaser για το ολοκαίνουργιο prequel του Rogue One, Andor, οι θαυμαστές της σειράς ταινιών Star Wars την δέχθηκαν με θετικά σχόλια.

     

     

    Η νέα σειρά δράσης-περιπέτειας 12 επεισοδίων επικεντρώνεται στον Cassian Andor του Ντιέγκο Λούνα και διαδραματίζεται στα πρώτα χρόνια του κινήματος αντίστασης της Αυτοκρατορίας, πριν από τα γεγονότα του Rogue One. Η καταστροφή της πατρίδας του Andor θα σηματοδοτήσει την έναρξη της σειράς.

    Οι προσδοκίες για τη σειρά Andor ήταν χαμηλές λόγω των μη εντυπωσιακών κριτικών της προηγούμενης spin-off σειράς The Book of Boba Fett and Obi-Wan Kenobi και οι θαυμαστές της ταινίας Rogue One ανησυχούσαν ότι μια αυτόνομη σειρά θα μπορούσε να κάνει κακό στον χαρακτήρα της Luna.

    Οι θαυμαστές που προηγουμένως δεν πίστευαν ότι μια εκπομπή με επίκεντρο την περσόνα της Luna ήταν απαραίτητη, αλλάζουν τώρα γνώμη υπό το φως του τρέιλερ, το οποίο αποκαλύφθηκε τη Δευτέρα.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.