Jump to content


  • yanni
    yanni

    Gigabyte και Antec εισέρχονται στην αγορά των μνημών

    Η Gigabyte μέσω της επωνυμίας AORUS και η Antec μέσω της επωνυμίας AntecMemory εισέρχονται στην αγορά των μνημών για ηλεκτρονικούς υπολογιστές. και οι δύο εταιρίες επέλεξαν την Computex προκειμένου να αποκαλύψουν τα σχέδιά τους.

     

    Η Gigabyte θα κυκλοφορήσει μνήμες κάτω από την επωνυμία AORUS, δείχνοντας ότι στοχεύει στους enthusiasts και τους gamers. Για αρχή η εταιρία ανακοίνωσε ένα kit αποτελούμενο από δύο μνήμες των 8GB για συνολική χωρητικότητα 16GB. Το kit αυτό φέρει την ονομασία AORUS RGB MEMORY, έχει συχνότητα λειτουργίας τα 3200MHz, timings 16-18-18-38 και απαιτεί τάση λειτουργίας 1,35V.

     

    Όπως είναι φανερό και από την ονομασία, δεν λείπει ο RGB LED φωτισμός, ο οποίος μπορεί να ρυθμιστεί μέσω του λογισμικού RGB FUSION. Μια ιδιαιτερότητα του kit είναι ότι η Gigabyte θα δώσει μαζί με τις δύο μνήμες και δύο dummy sticks, που σκοπό έχουν απλά να συμπληρώσουν τις άλλες δύο κενές θέσεις της μητρικής, για καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα.

     

    Η νέα AORUS RGB MEMORY είναι συμβατή τόσο με Intel X299 και Intel Z200/Z300, όσο και με AMD X399 και AM4, κοστολογείται στα 229 δολάρια και θα κυκλοφορήσει προς το τέλος του μήνα.

     

    Η Antec από την μεριά της δημιούργησε την νέα επωνυμία AntecMemory, όπως αναφέρθηκε και αρχικά, με το πρώτο προϊόν να είναι το μεσαίας κατηγορίας, "5-series". Δεν αποκλείεται να ακολουθηθεί αυτή από τις σειρές 3 και 7, υιοθετώντας έτσι το σύστημα με το οποίο Intel και AMD χωρίζουν τους επεξεργαστές τους σε αντίστοιχες κατηγορίες. Για την ώρα οι διαθέσιμες επιλογές είναι το "5 Series RGB Memory Kit",  ένα single module kit των 8GB με συχνότητα λειτουργίας τα 3000MHz, timings 16-18-18-36 και τάση λειτουργίας τα 1.35V, καθώς και το "5 Series TUF Gaming Alliance Memory Kit", επίσης ένα single module kit των 8GB σε συνεργασία με την ASUS.

     

    5 Series TUF Gaming Alliance Memory Kit.jpg

     

    5 Series RGB Memory Kit.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.