Jump to content



  • yanni
    yanni

    Glacier C399a Threadripper waterblocks και δωρεάν TR4 upgrade kit από την Phanteks

    Η Phanteks ανακοίνωσε νέα προϊόντα για τους AMD Threadripper της AMD. Πιο συγκεκριμένα, μια νέα σειρά από full CPU waterblocks, την σειρά Glacier C399a, καθώς και ένα upgrade kit το οποίο σκοπεύει να προσφέρει δωρεάν στους πελάτες της που έχουν αγοράσει την ψύκτρα PH-TC14PE.

     

    Η νέα σειρά Glacier C399a, είναι σχεδιασμένη ειδικά για τους νέους Threadripper της AMD, προσφέροντας στους overclockers και τους enthusiasts να σπρώξουν τους επεξεργαστές τους σε υψηλότερες συχνότητες λειτουργίας. Τα waterblocks της σειράς Glacier C399a είναι κατασκευασμένα με υψηλές προδιαγραφές κατασκευής και από υψηλής ποιότητας υλικά. Η βάση είναι κατασκευασμένη εξολοκλήρου από χαλκό, ενώ η σφράγιση με VITON, εξασφαλίζει μέγιστη αξιοπιστία και διάρκεια ζωής. Η σειρά περιλαμβάνει και RGB φωτισμό ο οποίος μπορεί να συγχρονιστεί με αυτόν της μητρικής ή άλλων προϊόντων της Phanteks. 

     

    Phanteks Glacier C399a 1.jpg

    Phanteks Glacier C399a 3.jpg

    Phanteks Glacier C399a 5.jpg

    Phanteks Glacier C399a 2.jpg

     

    Τα waterblocks της νέας σειράς Phanteks Glacier C399 θα είναι διαθέσιμα ήδη από αυτό το μήνα σε δύο χρώματα, Mirrored Chrome και Satin Black, στην τιμή των 99,90€.

     

    Από σήμερα, όσοι διαθέτουν την ψύκτρα PH-TC14PE μπορούν να επικοινωνήσουν με το τμήμα service της Phanteks και να ζητήσουν να τους σταλεί χωρίς κόστος το TR4 upgrade kit. Θα χρειαστεί να παρέχουν αποδείξεις ότι διαθέτουν τόσο το σχετικό μοντέλο ψύκτρας, όσο και επεξεργαστή AMD Threadripper αλλά και την αντίστοιχη μητρική. Οι διεθνείς πελάτες θα πρέπει να απευθυνθούν στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου support@phanteks.com, ενώ όσοι βρίσκονται στην Αμερική στην διεύθυνση support@phanteksusa.com.

     

    PH-TC14PE TR4 kit 1.jpg

    PH-TC14PE TR4 kit 2.jpg

     

    Όλες οι μελλοντικές Phanteks PH-TC14PE θα περιλαμβάνουν στην συσκευασία τους το upgrade kit.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.