Jump to content



  • yanni
    yanni

    GPU utilization tab προσθέτει η Microsoft στον task manager των Windows 10

    Η Microsoft έκανε διαθέσιμη στους insiders την νέα έκδοση Windows 10 Insider Preview Build 16226. Η νέα αυτή έκδοση διαθέτει πλήθος βελτιώσεων και χαρακτηριστικών, με ένα από αυτά τα νέα χαρακτηριστικά, που μάλλον έλλειπε όλα αυτά τα τελευταία χρόνια από τον task manager των Windows, να είναι η προσθήκη utilization tab για την GPU.

     

    Έτσι στο performance tab έχουν προστεθεί ενδείξεις για κάθε GPU που μπορεί να υπάρχει στο σύστημα. Επιλέγοντας την GPU παρέχονται αναλυτικότερα πληροφορίες για το ποσοστό αξιοποίησής της, τόσο σε 3D, όσο και σε διαδικασίες Video encode/decode, καθώς και στοιχεία για την συνολική διαθέσιμη ποσότητα μνήμης στην GPU, το μέγεθος και το ποσοστό αποκλειστικής μνήμης που αξιοποιείται, αλλά και αντίστοιχα στοιχεία για την κοινή μνήμη του συστήματος που διατίθεται στην GPU και το ποσοστό αυτής που αξιοποιείται. Επίσης παρέχεται η πληροφορία για την έκδοση του προγράμματος οδήγησης της GPU, καθώς και η ημερομηνία έκδοσης αυτού.

     

    594e2b139c62b_Windows10GPUtaskmanager.jpg

     

    Για τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά την νέας αυτής έκδοσης των Windows 10, στα οποία περιλαμβάνονται και πολλές βελτιώσεις για τον Microsoft Edge, μπορείτε να διαβάσετε στο παρακάτω link: Announcing Windows 10 Insider Preview Build 16226 for PC


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.