Jump to content



  • yanni
    yanni

    G.Skill και Corsair "γκαζώνουν" στα 4600MHz

    Οι εταιρίες που παράγουν μνήμες υψηλών επιδόσεων βρίσκονται σε συνεχή ανταγωνισμό μεταξύ τους, διαθέτοντας όλο και περισσότερα μοντέλα στην αγορά, άλλοτε επικεντρώνοντας στην εμφάνιση, άλλοτε στις επιδόσεις. G.Skill και Corsair ανακοίνωσαν αυτές τις μέρες νέες DDR4 μνήμες, οι οποίες απευθύνονται σε αυτούς που απλά ζητάνε κορυφαίες επιδόσεις. Και οι δύο εταιρίες στόχευσαν στην συχνότητα των 4600MHz.

     

    Η G.Skill ανακοίνωσε ένα νέο kit των 16GB της σειράς Trident Z, αποτελούμενο από δύο dimms των 8GB με συχνότητα λειτουργίας τα 4600MHz, timings CL 19-23-23-43 και τάση λειτουργίας 1,5V. Το νέο kit είναι σχεδιασμένο για dual channel λειτουργία στην Intel X299 HEDT πλατφόρμα. Τα τσιπάκια είναι είναι υψηλής ποιότητα Samsung B-die IC και σε αντίθεση με ότι συνηθίζεται τώρα τελευταία, δεν θα βρείτε LED φωτισμό πάνω στις μνήμες. Ακόμα δεν υπάρχουν πληροφορίες για την τιμή του kit, με την G.Skill να αναφέρει ότι η διάθεσή του kit θα ξεκινήσει στα τέλη του μήνα.

     

    g-skill-trident-z-ddr4-1.jpg

     

    g-skill-trident-z-ddr4-2.jpg

     

     

    Η G.Skill δοκίμασε τις νέες της μνήμες σε μια μητρική ASRock X299 OC Formula με επεξεργαστή Intel Kaby Lake-X Core i7-7740X.

     

     

    gskill.ddr4.4600mhz.jpg

     

    Η Corsair από την μεριά της ανακοίνωσε τις νέες Corsair Vengeance LPX, με συχνότητα λειτουργίας τα 4600MHz, timings CL19-26-26-46 και τάση λειτουργίας 1,5V. και εδώ το kit αποτελείται από δύο dimms των 8GB, για συνολική χωρητικότητα 16GB. Και στην περίπτωση των Corsair έχουμε παρουσία της ASRock με την ίδια μητρική, την X299 OC Formula. Η Corsair μάλιστα, αναφέρει ότι το νέο kit δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την ASRock. Το kit της Corsair χρησιμοποιεί τα ίδια Samsung B-die ICs όπως αυτό της G.Skill, οπότε ίσως αυτά τα δύο kits να μην είναι και πολύ διαφορετικά μεταξύ τους.

     

    Corsair Vengeance LPX 4600.jpg

     

    Η προτεινόμενη τιμή λιανικής των νέων Corsair, μαζί με τον φόρο, είναι $550 και η διαθεσιμότητά τους έχει οριστεί για τις 21 Σεπτεμβρίου.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.