Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    H ΑΜD βάζει πλώρη για την κατάκτηση της OEM αγοράς: Ανακοινώνεται η διαθεσιμότητα της σειράς Ryzen PRO 3000

    H AMD φαίνεται αποφασισμένη να πετύχει εκεί που απέτυχε πριν από αρκετά χρόνια, όταν είχε και πάλι το πάνω χέρι στις επιδόσεις, με τους K7 (Athlon) και K8 (x86-64): Την OEM αγορά. Γι' αυτό τον λόγο, ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα των Ryzen PRO επεξεργαστών με ενσωματωμένες δυνατότητες Radeon Vega γραφικών. Οι επεξεργαστές Ryzen PRO και Athlon PRO συνδυάζουν ισχυρές επιδόσεις, ενσωματωμένες δυνατότητες ασφαλείας και υψηλή αξιοπιστία, ώστε να είναι η κατάλληλη επιλογή για τις επιχειρήσεις. Αρχής γενομένης από το τέταρτο τρίμηνο του 2019, desktops από την HP και την Lenovo θα είναι διαθέσιμα με τους νέους επεξεργαστές της AMD, που θα προορίζονται για επαγγελματικά περιβάλλοντα.

     

    Με πολλές επιλογές, τόσο από την HP, όσο και από την Lenovo, ώστε να ταιριάζουν σε κάθε περιβάλλον γραφείου, οι AMD Ryzen 9 PRO 3900, AMD Ryzen 7 PRO 3700, and AMD Ryzen 5 PRO 3600 είναι βασισμένοι στην πιο προηγμένη μέχρι σήμερα αρχιτεκτονική της AMD, "ΖΕΝ 2". Οι επιλογές ξεκινούν από 6 πυρήνες (12 νήματα) με τον 3600 ΡRO και φτάνουν μέχρι τους 12 πυρήνες (24 νήματα) με τον 3900 PRO. 

     

    Επιπρόσθετα, κάθε επεξεργαστής "PRO" διαθέτει ενσωματωμένο συνεπεξεργαστή, υπεύθυνο για την προστασία του συστήματος από κακόβουλες επιθέσεις, με χρήση της τεχνολογίας GuardMI της AMD.

     

    large.UCi0Mzf2AqrOW5C5.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.