Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    H αγορά AAA games αναμένεται να έχει πωλήσεις-ρεκόρ αξίας 19 δισ. δολαρίων το 2020

    Παιχνίδια με παγκόσμιο ενδιαφέρον, όπως τα Cyberpunk 2077, Final Fantasy 7 Remake, ακόμα και το Animal Crossing: New Horizons θα εκτινάξουν τις πωλήσεις AAA παιχνιδιών σε επίπεδα ρεκόρ.

     

    large.69623_40_aaa-games-earn-record-breaking-19-billion-2020_full.jpg

     

    Οι κονσόλες επόμενης γενιάς, όπως τα PS5 και Xbox Series X, και μια σειρά από δημοφιλή παιχνίδια, αναμένεται να εκτινάξουν την αγορά AAA παιχνιδιών στα 19,8 δισ. δολάρια το 2020, που αποτελεί το 15,8% των ετήσιων εσόδων της αγοράς παιχνιδιών γενικά. Στις προβλέψεις αυτές προχώρησε η εταιρεία αναλύσεων SuperData.

     

    Quote

    Premium games will have their biggest year ever with $19.8 billion in revenue thanks to major releases in the first half of the year. Highly anticipated games like Cyberpunk 2077, The Last of Us Part II and Animal Crossing: New Horizons will launch before focus shifts to next-generation consoles from Microsoft and Sony.

     

    Οι κονσόλες θα έχουν τη μερίδα του λέοντος στα παραπάνω εκτιμώμενα έσοδα, με 14,5 δισ. δολάρια, κάτι στο οποίο θα συμβάλει και η ανακοίνωση των κονσολών νέας γενιάς από Sony και Microsoft. Η αντίστοιχη αγορά για τα PC αναμένεται να έχει έσοδα 5,3 δισ. δολάρια.

     

    large.69623_235_aaa-games-earn-record-breaking-19-billion-2020_full.png

     

    Φυσικά, αυτές οι προβλέψεις αναφέρονται στους τίτλους για τους οποίους ήδη γνωρίζουμε από trailers, teasers, ανακοινώσεις κτλ. Υπάρχουν ακόμα πολλά παιχνίδια για τα οποία δεν γνωρίζουμε, ειδικά αυτά που αφορούν τις επόμενης γενιάς κονσόλες όπου αναμένονται κάποιοι τίτλοι, αποκλειστικότητες (exclusives), να συνοδεύουν αυτές τις νέες κονσόλες.

     

    Η συμβατότητα προς τα πίσω θα παίξει επίσης σημαντικό ρόλος στις πωλήσεις. Δεν είναι τυχαίο ότι τόσο η Sony όσο και η Microsoft έχουν φροντίσει να διατηρηθεί η συμβατότητα με τους τίτλους για τις ήδη υπάρχουσες κονσόλες.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.