Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    H ΑΜD διαψεύδει τις φήμες περί EOL των καρτών Radeon RX 5700/5700XT

    To γαλλικό hardware site Cowcotland δημοσίευσε την περασμένη Τετάρτη την είδηση ότι η AMD ήδη τερμάτισε την παραγωγή καρτών αναφοράς Radeon RX 5700 και 5700ΧΤ. To δημοσίευμα αναφερόταν στην υπόθεση ότι επειδή ο blower σχεδιασμός είναι πλέον ξεπερασμένος από τις προσφορές των AIBs, η AMD θα σταματούσε την πώληση καρτών αναφοράς (reference). 

     

    H ΑΜD διέψευσε την είδηση αναφέροντας ότι το σχέδιο αναφοράς θα είναι διαθέσιμο για τις εταιρείες που το επιθυμούν. Η όποια αλλαγή στη διαθεσιμότητα έχει να κάνει με τη μείωση του ανταγωνισμού μεταξύ των συνεργατών της AMD.

     

    "Αναμένουμε ότι θα συνεχίσει να υπάρχει ισχυρή ζήτηση για τη σειρά καρτών Radeon RX 5700 με πολλαπλούς σχεδιασμούς από τους AIB συνεργάτες μας", ήταν η επίσημη δήλωση της AMD. "Ως συνήθως, όταν το απόθεμα των καρτών αναφοράς πωληθεί, θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε τους συνεργάτες μας με το Radeon RX 5700 reference design kit". 


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.