Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    H δυνατότητα "Quick Resume" είναι ένα επαναστατικό χαρακτηριστικό για τις κονσόλες νέας γενιάς της Microsoft

    Υπάρχουν πολλά νέα χαρακτηριστικά που έχουν αποκαλυφθεί μέχρι στιγμής για τις νέες κονσόλες της Microsoft. Ένα από αυτά που κεντρίζει το ενδιαφέρον τον απανταχού gamers είναι η δυνατότητα "quick resume", ένα χαρακτηριστικό που φαίνεται να λειτουργεί απρόσκοπτα και ταχύτητα, φέρνοντας επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο οι gamers θα απολαμβάνουν διαφορετικούς τίτλους στις νέες παιχνιδομηχανές τους.

     

    Τι είναι όμως το "Quick Resume"; Όπως επέδειξε η Microsoft, είναι μια δυνατότητα που θα επιτρέπει στους gamers να διακόπτουν σε οποιαδήποτε στιγμή το παιχνίδι τους, για να κάνουν κάτι άλλο, ενώ θα μπορούν να το συνεχίσουν σε μεταγενέστερο χρόνο από το σημείο ακριβώς που το διέκοψαν. Φανταστείτε να παίζετε ένα single player παιχνίδι και ξαφνικά να λαμβάνετε μια πρόσκληση από τους φίλους σας για ένα online παιχνίδι Modern Warfare. Χρησιμοποιώντας το Quick Resume θα μπορείτε να εναλλάξετε τη δραστηριότητά σας στην κονσόλα. Σε άλλο σενάριο θα μπορείτε να μεταπηδήσετε από ένα εκνευριστικό τμήμα ενός παιχνιδιού στο οποίο έχετε κολλήσει σε έναν άλλον τίτλο και μετέπειτα να επανέλθετε στο σημείο του αρχικού παιχνιδιού που έχετε κολλήσει για να ξαναπροσπαθήσετε.

     

    Η δυνατότητα Quick Resume θυμίζει λίγο το γνωστό μας "save", αλλά όπως φαίνεται και στο video που ακολουθεί λειτουργεί ακαριαία και απρόσκοπτα:

     

     

    Το παραπάνω video επιδεικνύει τη δυνατότητα Quick Resume ανάμεσα στα Star Wars Jedi: Fallen Order και Minecraft Dungeons. Μάλιστα η κονσόλα που χρησιμοποιείται είναι το Xbox Series S που ως προς τις επιδόσεις υπολείπεται του Xbox Series X. Παρ' όλα αυτά η λειτουργία Quick Resume λειτουργεί φανταστικά. 

     

    Μένει να δούμε αν η δυνατότητα αυτή θα λειτουργεί εξίσου απρόσκοπτα και για τίτλους που θα είναι πιο απαιτητικοί ή θα χρειάζεται κατά περίπτωση περισσότερος χρόνος για την εναλλαγή μεταξύ των παιχνιδιών.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.