Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    H ΕΑ επιστρέφει στο Steam ξεκινώντας με τη διάθεση του Star Wars Jedi Fallen Order στις 15 Νοεμβρίου

    Το ακόλουθο στιγμιότυπο δεν είναι κάποια επεξεργασμένη εικόνα στο photoshop αλλά έμπρακτη επιβεβαίωση της επιστροφής της ΕΑ στο Steam:

     

    large.Star_Wars_Jedi_Fallen_Order_Steam.jpg

     

    Πρόκειται για τον κατάλογο του Steam που περιλαμβάνει πλέον το Star Wars Jedi Fallen Order, έναν τίτλο με εκδότη την EA. Επιβεβαιώνεται έτσι ότι το "σχίσμα" που προκάλεσε η EA, πριν από 8 χρόνια, αποχωρώντας από το Steam για τη δικιά της πλατφόρμα ψηφιακής διανομής, Origin, αποτελεί παρελθόν. Τότε η EA είχε δηλώσει ότι δεν ήταν ικανοποιημένη με τους επιχειρηματικούς όρους της πλατφόρμας Steam.

     

    Το Jedi Fallen Order είναι ο πρώτος τίτλος της EA που θα διατίθεται στο Steam. Το παιχνίδι κυκλοφορεί στις 15 Νοεμβρίου, αλλά είναι ήδη διαθέσιμο για προπαραγγελία με τιμή 59,99$ και 69,99$ για την Deluxe Edition.

     

    O Gabe Newell δήλωσε ότι αυτή είναι μια καλή συγκυρία για τους gamers, προσθέτοντας ότι είναι ενθουσιασμένος που η ΕΑ θα διαθέτει τους τίτλους της στο Steam και με αυτόν τον τρόπο οι δύο κοινότητες θα έρθουν πιο κοντά.

     

    Η ΕΑ προγραμματίζει να διαθέσει περισσότερα παιχνίδια στο Steam τους επόμενους μήνες, όπως τα The Sims 4, Unravel 2, Apex Legends, FIFA 20, Battlefield V κ.α. Φυσικά οι παίκτες είτε μέσω Steam είτε μέσω Origin θα μπορούν να παίξουν μαζί διαδικτυακά.

     

    Επίσης και η συνδρομητική υπηρεσία της πλατφόρμας Origin θα διατίθεται μέσω του Steam. Αυτό θα δώσει την ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους να εγγραφούν σε ακόμα περισσότερα παιχνίδια.

     

    Η ΕΑ θα συνεχίσει τη λειτουργία της πλατφόρμας Origin. Δυστυχώς τα παιχνίδια που έχουν αγοραστεί μέσω Origin δεν θα μπορούν να μεταφερθούν στο Steam, αν και αυτό είναι κάτι που μπορεί να αλλάξει σε βάθος χρόνου.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.