Jump to content


  • gdp77
    gdp77

    H ΗP αγοράζει τη HyperX έναντι 425 εκατομμυρίων δολαρίων

    Η HP ανακοίνωσε ότι αποκτά την εταιρεία gaming περιφερειακών HyperX για 425 εκατομμύρια δολάρια. Η κίνηση αυτή εκτιμάται ότι θα δώσει στην HP σημαντική θέση στην αγορά αξεσουάρ παιχνιδιών.

     

    Αυτή η συναλλαγή θα έχει ως αποτέλεσμα η HP να αγοράσει τη μάρκα HyperX από την Kingston, τον τρέχοντα κάτοχο, αλλά η HP σημειώνει στην ανάρτηση ανακοίνωσης ότι «η Kingston θα διατηρήσει τα προϊόντα DRAM, flash και SSD για gamers και enthusiasts».

     

    Η HP κάνει πολλά βήματα για να εισέλθει στον χώρο περιφερειακών  για παιχνίδια τα τελευταία χρόνια, με την επωνυμία Omen, αλλά δεν έχει κερδίσει ιδιαίτερα την εκτίμηση του κοινού  σε σύγκριση με ανταγωνιστές όπως οι Corsair, Logitech και Razer.

     

    Η HP δήλωσε στο The Verge ότι η συνοδευτική εφαρμογή Ngenuity, που χρησιμοποιείται για ορισμένα αξεσουάρ HyperX, θα συνεχίσει να υφίσταται και δεν θα μεταφερθεί στο λογισμικό του Κέντρου Ελέγχου Omen που χρησιμοποιείται αυτή τη στιγμή.

     

    Η HyperX είναι μια από τις πιο αξιοσημείωτες μάρκες σε αυτήν την αγορά, με αξεσουάρ παιχνιδιών, συμπεριλαμβανομένης της σειράς των ακουστικών Cloud, τα οποία θεωρούνται από τα καλύτερα σετ ακουστικών παιχνιδιών αυτήν τη στιγμή. Εκτός από τα ακουστικά παιχνιδιών, το χαρτοφυλάκιο της HyperX διαθέτει μια ποικιλία περιφερειακών για παιχνίδια, από πληκτρολόγια παιχνιδιών έως μικρόφωνα. Πιο πρόσφατα, η HyperX ανακοίνωσε το πρώτο "60%" μηχανικό πληκτρολόγιο gaming.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.