Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    H Νvidia παρουσιάζει ξανά στην αγορά τις RTX 2060 και RTX 2060 Super

    Απέχουμε μόλις λίγες εβδομάδες από την κυκλοφορία των καρτών γραφικών GeForce RTX 3060 της NVIDIA που βασίζονται στη νέα αρχιτεκτονική Ampere. Σύμφωνα με πολλές πηγές στο Overclocking.com, η NVIDIA πρόκειται να επαναφέρει στην αγορά τις κάρτες γραφικών GeForce RTX 2060 και RTX 2060 SUPER προηγούμενης γενιάς. Αλλη μια φορά. Η πηγή ισχυρίζεται ότι η NVIDIA προωθεί ήδη το απόθεμα στους συνεργάτες της και στους ολοκληρωτές συστημάτων. Μέχρι στιγμής, δεν είναι σαφές γιατί η εταιρεία το κάνει αυτό και μπορούμε μόνο να κάνουμε εικασίες.

     

    Η πηγή ισχυρίζεται επίσης ότι η δομή τιμολόγησης των παλιών καρτών θα είναι 300 EUR για τις RTX 2060 και 400 EUR για τις RTX 2060 SUPER στην Ευρώπη. Τα τελευταία μοντέλα τιμολόγησης ανταγωνίζονται άμεσα με την υποτιθέμενη τιμή 399 EUR του επερχόμενου μοντέλου GeForce RTX 3060 Ti, το οποίο βασίζεται στο νεότερο Ampere uArch, σε αντίθεση με τις κάρτες Turing τελευταίας γενιάς. Η αιτία για μια τέτοια κίνηση είναι μια πιθανή έλλειψη πυριτίου GA106 / GA104 που απαιτείται για τις νέες κάρτες, και η εταιρεία πιθανόν να στοχεύει να ικανοποιήσει την αγορά με κάρτες προηγούμενης γενιάς.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.