Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    H τελευταία αναβάθμιση Proton 6.3-1 της Valve προσθέτει υποστήριξη για ακόμα περισσότερα παιχνίδια και βελτιώνει τη συμβατότητα με το PS5 controller

    Η Valve κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες το Proton 6.3-1,  την τελευταία έκδοση του εργαλείου συμβατότητάς τους για το Steam Play για να σας βοηθήσει να εκτελέσετε παιχνίδια Microsoft Windows στο λειτουργικό σας σύστημα που βασίζεται σε Linux (σ.σ. αρκετές φορές με μεγαλύτερη σταθερότητα ή ταχύτητα, ακόμα και από τα ίδια τα Windows!!!! ).

     

    Steam Play Proton 5.0-7 up for testing with a Release Candidate - Street  Fighter V playable | GamingOnLinux

     

    Η έκδοση 6.3-1 είναι σημαντική καθώς είναι η πρώτη της σειράς 6.x. Η υποστήριξη νέων παιχνιδιών αυξάνεται διαρκών και στις νέες προσθήκες περιλαμβάνονται τα: Arena Wars 2, ARK Park, Battle Arena VR, Bioshock 2 Remastered, Company of Heroes 2, Divinity: Original Sin 2, Gravity Sketch, Home Behind 2, King Arthur: Knight’s Tale, logiCally, Mass Effect 3 N7 Digital Deluxe Edition (2012), Rise of the Triad, Rise of Venice, Shadow Empire, Shenmue I and II, Tom Clancy’s Rainbow Six Lockdown και XCOM: Chimera Squad.

     

    Επιπλέον, το Proton 6.3-1 βελτιώνει τη διάταξη του ελεγκτή και την εν λειτουργία σύνδεση για τα βιντεοπαιχνίδια Hades και Slay the Spire, βελτιώνει την υποστήριξη τιμονιέρας G29 στο βιντεοπαιχνίδι Assetto Corsa Competizione, βελτιώνει την υποστήριξη για ελεγκτές PlayStation 5, προσθέτει υποστήριξη για τον καθορισμό προτεραιοτήτων νήματος μέσω RTKit, βελτιώνει τη σύνδεση Uplay, βελτιώνει την υποστήριξη βίντεο, βελτιώνει την υποστήριξη για διατάξεις πληκτρολογίου εκτός των ΗΠΑ και βελτιώνει τον χρόνο εκκίνησης και τη συμβατότητα VR.

     

    Το  Proton 6.3-1 χρησιμοποιεί το επίπεδο συμβατότητας Wine 6.3 για την εκτέλεση εφαρμογών και παιχνιδιών Windows σε πλατφόρμες Linux / UNIX, υλοποίηση DXVK 1.8.1 με βάση το Vulkan του Direct3D 9/10/11 σε Linux, καθώς και wine-mono 6.1 .1, FAudio 21.03.05 και vkd3d-proton 2.2.

     

    Μπορείτε να κατεβάσετε το Proton 6.3-1 τώρα από τη σελίδα GitHub του έργου, αλλά μόνο το tarball πηγαίου κώδικα παρέχεται για το Linux OS. Οι περισσότεροι χρήστες θα πρέπει να εγκαταστήσουν τη νέα έκδοση Proton από τα αποθετήρια λογισμικού της αγαπημένης τους διανομής GNU / Linux όταν θα είναι διαθέσιμη, εάν θέλουν να έχουν καλύτερη εμπειρία παιχνιδιού κατά την εκτέλεση παιχνιδιών Windows σε Linux.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.