Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    H Activision στήνει το "μετασύμπαν" του Warzone με κινηματογραφικούς ήρωες όπως ο Rambo, o Terminator κ.α.

    H Activision μας προϊδέασε πρόσφατα για σπουδαίες προσθήκες στο Warzone. Τώρα το κουβάρι αρχίζει να ξετυλίγεται αποκαλύπτοντας το χτίσιμο ενός μετασύμπαντος (metaverse) που θα έχει συνέπεια και συνέχεια. Το μετασύμπαν είναι μια ιδέα-σύλληψη που περιλαμβάνει τη σύνδεση των χρηστών σε έναν διαδικτυακό κόσμο. Ο κόσμος αυτός θα είναι γεμάτος από ποπ κουλτούρα, με φανταστικά ή πραγματικά σύμβολα που θα δημιουργούν μια συνισταμένη επιρροών στο παιχνίδι. Στα πλαίσια αυτής της ιδέας, έρχονται στο παιχνίδι φανταστικοί ήρωες όπως ο Rambo των ταινιών της δεκαετίας του '80 ή ο Terminator. 

     

    To πιο τρανταχτό παράδειγμα ενός μετασύμπαντος είναι το Fortnite της Epic. Με αμέτρητες αναφορές σε comics, ταινίες, ακόμα και δημοφιλείς τίτλους των PS4 και Χbox, έχει στηθεί ένα κοινωνικό οικοσύστημα εσόδων. Το Fortnite είναι πολλά περισσότερα από ένα παιχνίδι, είναι μια εμπειρία που πετυχαίνει τη σύγκλιση διαφορετικών κόσμων σε ένα μέσο που δημιουργεί έσοδα. Αυτό το είδος μετασύμπαντος αποφερεί μεγάλο όφελος για τις εταιρείες, όπως φαίνεται και από το Fortnite που έχει κέρδη μέχρι σήμερα άνω των 12 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

     

    Η Activision φαίνεται να θέλει να ακολουθήσει το ίδιο παράδειγμα, καθώς τα 4,8 δισεκατομμύρια δολάρια εσόδων από τις μικροσυναλλαγές είναι μόνο η αρχή. Ο CFO της Activision δήλωσε ότι το μεγάλο οικονομικό άλμα θα συμβεί το 2022 για το οικοσύστημα του Warzone. Αυτό θα είναι, προφανώς, το επόμενο λογικό βήμα για την εξέλιξη του warzone που περνάει από το περιεχόμενο, στα έσοδα και τελικά στην αυξημένη εμπλοκή των παικτών.

     

    large.79228_33_warzone-to-be-next-metaverse-stage-with-rambo-terminator-crossovers.png

     

    Το Warzone έχει ήδη επιρροές από τη δική του πλούσια σειρά Call of Duty, πλήρεις χαρακτήρες, τοποθεσίες, όπλα και εκδηλώσεις. Τώρα δηλαδή στήνεται η σκηνή της εξέλιξης του μετασύμπαντος που θα οδηγήσει και σε νέα επίπεδα αφοσίωσης των παικτών.

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.