Jump to content


  • X-kyramas
    X-kyramas

    H Amazon κυκλοφόρησε τελικά το 'Fire' tablet των 50 δολαρίων

    Το Fire tablet θα διαθέτει τετραπύρηνο επεξεργαστή στα 1.3Ghz, 1GB RAM, οθόνη IPS 7" με ανάλυση 1024x600 μπρος και πίσω κάμερα, μπαταρία που διαρκεί επτά ώρες, 8GB αποθηκευτικού χώρου και υποστήριξη microSD μέχρι τα 128GB. Το tablet θα τρέχει το τελευταίο λειτουργικό της Amazon, το Fire OS 'Bellini', και θα έχει πρόσβαση στις υπηρεσίες ροής πολυμέσων της Amazon

     

    Αλλά ίσως το πιο ενδιαφέρον από όλα είναι η υπηρεσία 'On Deck' που προσφέρει η Amazon, η οποία θα είναι διαθέσιμη τους επόμενους μήνες και θα μπορείτε με αυτή να κατεβάζετε και να διαχειρίζεστε τα video σας.

     


    fire Six pack

     

    Παρόλο που η Amazon πουλάει το νέο της tablet μόνο 50 δολάρια, προσφέρει και ένα πακέτο των 6 tablets στα 250 δολάρια που σημαίνει με την αγορά πέντε το ένα το παίρνετε δώρο. Μία καλή προσφορά για οικογένειες ή για όσους το αγοράσουν για εκπαιδευτικούς σκοπούς. Η συσκευή θα είναι διαθέσιμη στις 30 Σεπτεμβρίου.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.