Jump to content


  • gdp77
    gdp77

    H Arctic τριπλασιάζει την περίοδο εγγύησης των AIO Liquid Freezer II Coolers

    Η Arctic, με ανακοίνωσή της, ενημερώνει ότι όλες οι λύσεις υδρόψυξης της σειράς Liquid Freezer II θα έχουν εξαετή εγγύηση από την ημερομηνία αγοράς. Αυτή η εκτεταμένη εγγύηση ισχύει επίσης αναδρομικά σε όλε τις λύσεις υδρόψυξης LF II που έχουν ήδη αγοραστεί.

     

     

    Ακολουθεί η ανακοίνωση της Arctic: "Από τότε που εισήλθε στην αγορά, η σειρά Freezer II all-in-one έχει κερδίσει πολλούς λάτρεις των PC και ανεξάρτητους κριτικούς τεχνολογίας παγκοσμίως. Μετά από πολλά βραβεία για την απόδοση και την τιμή, με την επέκταση εγγύησης σε 6 χρόνια, η σειρά Liquid Freezer II θέτει επίσης τα υψηλότερα πρότυπα όσον αφορά τη διάρκεια της εγγύησης. Η υψηλή ποιότητα των ενσωματωμένων εξαρτημάτων, καθώς και τα εξαιρετικά αποτελέσματα των μακροπρόθεσμων δοκιμών μας, μας δίνουν τη διαβεβαίωση ότι η premium σειρά υδρόψυξης, εκτός από την ισχυρή απόδοσή της, είναι επίσης εξαιρετική σε ποιότητα και αξιοπιστία. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να μοιραστούμε αυτήν την διαβεβαίωση με τους πελάτες μας".

     

     

    large.pcTggnWjlY76xLXn.jpglarge.jaQmva9uOfCvo8Le.jpglarge.FsQiuMxhUhVZ51IE.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.