Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    H ASMEDIA πρόκειται να υλοποιήσει τα B550 και Α520 chipsets για τους Ryzen 3000, προς κυκλοφορία στις αρχές του 2020.

    Με τις εξωφρενικές τιμές που διαρρέεται ότι θα έχουν τα νέα x570 motherboards, έχει ξεκινήσει σοβαρή συζήτηση για το πόσο βιώσιμη (για τους enthusiasts) θα είναι η λύση των πολύ πιο οικονομικών x470 motherboards. Εν μέσω αυτού του κλίματος, φαίνεται ότι μια σοβαρή εναλλακτική πρόκειται να είναι το Β550 chipset που (όπως το B350 και B450) αναμένεται να προσφέρει τα χαρακτηριστικά που οι περισσότεροι χρήστες θέλουν (pci gen 4 και βελτιωμένες υλοποιήσεις ως προς τα VRM), χωρίς τις υπερβολές που γίνονται στις περισσότερες x570 μητρικές που έχουν παρουσιαστεί μέχρι σήμερα και που οι περισσότεροι δεν χρειάζονται.

     

    Σύμφωνα με πληροφορίες, τα B550 και Α520 πρόκειται να υλοποιηθούν από την ASMEDIA, η οποία μέχρι πρότινος κατασκεύαζε τα chipsets της AMD για τις προηγούμενες γενιές ryzen. Θυμίζουμε ότι το x570 σχεδιάζεται και κατασκευάζεται από την AMD. Δυστυχώς η αναμενόμενη κυκλοφορία στην αγορά είναι το πρώτο τρίμηνο του 2020 και έτσι δεν φαίνεται να υπάρχει λύση για "οικονομική" μετάβαση σε ryzen 3000 πλην του υφιστάμενου x470.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.