Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    H Asus κυκλοφόρησε το Chromebit με Chrome OS

    Το Asus Chromebit, είναι μία μικρή συσκευή σαν flash drive που συνδέεται στο HDMI της τηλεόρασής σας και στοιχίζει 100 δολάρια. Θα μπορέσετε να το αποκτήσετε το καλοκαίρι, σύμφωνα με τη Google.

     

    To μέγεθός του είναι σχεδόν όσο το δάκτυλό σας και εσωτερικά διαθέτει έναν Rockchip 3288 επεξεργαστή, 2GB RAM και διαθέτει 16GB eMMC αποθηκευτικό χώρο. Συνδέεται στο internet μέσω 802.11ac Wi-Fi (2.4 και 5Ghz) και θα διαθέτει Bluetooth 4.0 BR/EDR/LE για τη σύνδεση άλλων περιφερειακών όπως πχ. πληκτρολόγια.

     

    Το Chromebit είναι ένα ενδιαφέρον πείραμα εκ μέρους της Google. Μέχρι τώρα τα περισσότερα PC σε stick έτρεχαν Android όπως για παράδειγμα το CX-919 και μπορούσαν να προσφέρουν περισσότερες επιλογές για διασκέδαση και παιχνίδια από τα sticks των Roku και το Fire Stick της Amazon. Όμως μια που δεν υπάρχουν πολλές εφαρμογές που να τρέχουν σε περιβάλλον Chrome OS, το Chromebit προς το παρόν είναι ένας φτηνός τρόπος να έχετε e-mail και να σερφάρετε από την τηλεόρασή σας.

     

    Η Google παράλληλα ανακοίνωσε και τρία νέα Chromebooks : Το Asus Chromebook, στα $249 που είναι ένα notebook στις 10" με οθόνη αφής και καπάκι που περιστρέφεται 360 μοίρες και τα Haier στα $149 και Hisense Chromebooks, δύο φθηνά laptops με οθόνες των 11" με διάρκεια μπαταρίας μέχρι και 10 ώρες.

     


    Open AsusChromebook10 Silver 1000

     

    Hisense Chromebook

     

    Haier Chromebook 11

     


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.