Jump to content


  • X-kyramas
    X-kyramas

    H Biostar κυκλοφορεί τη Micro ATX μητρική Hi-Fi H170Z3 με υποστήριξη DDR3/DDR4

    Η μητρική Hi-Fi H170Z3 είναι βασισμένη στοH170 chipset της Intel στο οποίο εκτός από τον 6ης γενιάς επεξεργαστή της υπάρχει και η iGPU, δηλαδή η ενσωματωμένη κάρτα γραφικών. Όπως καταλαβαίνουμε και από το όνομα της μητρικής η Hi-Fi H170Z3 διαθέτει την τεχνολογία Puro Hi-Fi η οποία παρέχει εξαιρετικό ήχο από ανεξάρτητο κύκλωμα ήχου και ενσωματωμένο ενισχυτή, μειώνοντας αισθητά τις ηλεκτρονικές παρεμβολές. Η Hi-Fi H170Z3 παρέχει θύρες SB 3.0, PCIe M.2(32Gb/s) και SATA Express(16Gb/s) καθώς και δυνατότητα σύνδεσης τριών 4Κ οθονών.

     

    Με την τεχνολογία Smart Speed LAN της Biostar και μαζί με το δωρεάν λογισμικό που παρέχεται μπορείτε να παρακολουθείτε και διαχειρίζεστε το δίκτυό σας. Μπορείτε να δίνεται προτεραιότητα σε στα παιχνίδια σας, στο media streaming, ακόμα και στο κλασσικό web surfing. Διαθέτει επίσης και μία αυτόματα προσαρμοζόμενη λειτουργία διαχείρισης δίνοντάς σας την καλύτερη online εμπειρία.

     


    b20150817 1

     

    Η μητρική έχει υψηλής ποιότητας solid state πυκνωτές τεχνολογίας X.D.C (eXtreme Durable Capacitors) για σταθερότητα και αντοχή ακόμα και 6.25 φορές από τους συνηθισμένους πυκνωτές

     

    Διαθέτει εφαρμογές φιλικές προς τον χρήστη όπως το BIOS Flasher και το BIOS Online Update για εύκολη ενημέρωση του BIOS. Επίσης η εφαρμογή BIO-Remote2 φροντίζει να έχετε μία καλύτερη εμπειρία όταν χρησιμοποιείτε το σύστημά σας ως Home Theater. Μπορείτε επίσης να ελέγχεται το PC σας από απόσταση χρησιμοποιώντας την Apple ή Android συσκευή σας. Το smartphone σας μπορεί να γίνει ένα έξυπνο και λειτουργικό τηλεχειριστήριο ακόμα και για παρουσιάσεις powerpoint.

     

    Η Hi-Fi H170Z3 είναι πιστοποιημένη για συστήματα που τρέχουν Windows 7, Windows 8, 8.1 and Windows 10. Η προτεινόμενη λιανική τιμή της είναι 104.99 δολάρια.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.