Jump to content


  • gdp77
    gdp77

    H Blue αποκαλύπτει το μικρόφωνο Yeti X

    Τα μικρόφωνα της Blue είναι ιδιαίτερα δημοφιλή, ιδιαίτερα το Blue Yeti, το οποίο έχει συγκεντρώσει πολλούς επαίνους και ακόμα χρησιμοποιείται ευρέως από streamers και youtubers. Αυτή την εβδομάδα, η Blue παρουσίασε το Yeti X, ένα αναβαθμισμένο επαγγελματικό USB μικρόφωνο, το οποίο συνοδεύεται από το νέο λογισμικό VOICE για την αξιοποίησή του.

     

    large.blue-yeti-x-mikrofon-usb-gaming-podcast-voice.jpg

     

    Το Yeti X δεν απαιτεί μείκτη ή άλλου είδους ενισχυτή, καθώς είναι μικρόφωνο USB και όχι XLR, επιτρέποντας στους χρήστες απλά να το συνδέσουν στον υπολογιστή και να το δουλέψουν. Όπως και το πρώτο Yeti, έτσι και το Yeti X στοχεύει στους δημιουργούς περιεχομένου, streamers, youtubers, αλλά βεβαίως είναι απολύτως κατάλληλο και για άλλες χρήσεις, όπως το gaming.

     

    Ένα σημαντικό πλεονέκτημα του Yeti X είναι το λογισμικό VOICE που προσφέρει επαγγελματικά φωνητικά εφέ με πολλές προεπιλογές για την παραμετροποίηση της φωνής του χρήστη. Περιλαμβάνονται ακόμα πολλά εργαλεία όπως EQ, compression, de-esser, noise gate, limiter κ.α.

     

    Το μικρόφωνο διαθέτει "four capsule condenser array" για τη σύλληψη του ήχου και έναν LED μετρητή που αναπαριστά οπτικά το επίπεδο του ήχου που συλλαμβάνει. To Yeti X (όπως και το "απλό" Yeti) έχει τη δυνατότητα διαφορετικών τρόπων σύλληψης ήχου, επιτρέποντας στον χρήστη να επιλέξει μεταξύ Cardioid, Omni-directional και bidirectional ηχογράφησης.

     

     

    Η τιμή MSRP του μικροφώνου είναι $169.99 και η διάθεσή του ξεκινά τον Οκτώβριο του τρέχοντος έτους.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.