Jump to content


  • gdp77
    gdp77

    H Cisco ξύπνησε και επιτέλους το webex θα υποστηρίζει Linux από τον επόμενο μήνα!

    Το Webex είναι το εργαλείο τηλεδιάσκεψης και διαδικτυακής συνάντησης από τη Cisco. Προς το παρόν, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Webex μέσω ενός προγράμματος περιήγησης ιστού στο Linux, αλλά σύντομα θα μπορείτε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Webex στο Linux.

     

    Σε μια ανάρτηση ιστολογίου, η Cisco αποκάλυψε το σχέδιο να κυκλοφορήσει την εφαρμογή Webex εγγενώς για Linux τον Μάιο. Δεν υπάρχει καθορισμένη ημερομηνία, μόνο οι πληροφορίες πως η εφαρμογή Webex θα έχει υποστήριξη Linux τον Μάιο.

     

    large.cisco-webex-linux-client-news.png

     

    Εάν δεν το γνωρίζετε ήδη, το Webex χρησιμοποιείται σε επιχειρήσεις για τη διοργάνωση συναντήσεων μεταξύ ομάδων και μελών.

     

    large.cisco-webex.png

    Το webex ήταν αρκετά δημοφιλές, αλλά η δημοτικότητά του επηρεάστηκε από την άνοδο των Slack και Microsoft Teams. Τόσο το Microsoft Teams όσο και το Slack προσφέρουν εφαρμογές για όλες τις πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένου του Linux. Το Cisco Webex έρχεται τελευταίο και καταϊδρωμένο, αλλά κάλλιο αργά από ποτέ...

     

    Η Cisco κάνει πολλά για να ανακτήσει την αγορά που έχασε από το Microsoft Teams και άλλα παρόμοια εργαλεία. Προσθέτει πολλές δυνατότητες στο εργαλείο Webex τον τελευταίο καιρό για να το καταστήσει ελκυστικό για επιχειρήσεις και εταιρείες καθώς και για μικρές επιχειρήσεις. Η εγγενής υποστήριξη Linux είναι ένα μέρος αυτής της στρατηγικής.

     

    Στη χώρα μας το Webex έγινε ευρύτατα γνωστό, καθώς, λόγω της πανδημίας, το Υπουργείο Παιδείας το επέλεξε ως την πλατφόρμα μέσω της οποίας υλοποιείται η τηλεκπαίδευση. Η επιλογή αυτή κατακρίθηκε από πολλούς, για διάφορους λόγους, ένας εκ των οποίων ήταν ότι δεν πρόσφερε διαλειτουργικότητα, επομένως υποχρέωνε τους μαθητές να έχουν ιδιοταγή λειτουργικά συστήματα που απαιτούσαν χρήματα. Τα περί ίσων ευκαιριών σε όλους πήγαν περίπατο εδώ και 2 διδακτικές χρονιές...

     

    Εάν χρησιμοποιείτε το εν λόγω εργαλείο τηλεδιασκέψεων της Cisco στην εργασία, θα μπορείτε πλέον να το εγκαταστήσετε στην επιφάνεια εργασίας Linux από τον επόμενο μήνα και αυτό είναι θετικό.

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.