Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    H CORSAIR εξαγοράζει την ORIGIN PC

    H Corsair ανακοίνωσε την εξαγορά της γνωστής κατασκευάστριας εταιρείας custom gaming PC, ORIGIN PC. Με μια δεκαετία εμπειρίας στη δημιουργία χειροποίητων custom gaming PC με κορυφαία υποστήριξη, η ORIGIN PC θεωρήθηκε ότι μπορεί να συνδράμει στα σχέδια της Corsair για περαιτέρω διείσδυση στη διαρκώς διευρυνόμενη πελατειακή βάση της Βόρειας Αμερικής που «προτιμά να αγοράζει έτοιμα παρά να συναρμολογεί».

     

    Το brand name της ORIGIN PC θα διατηρηθεί, εντός της Corsair πλέον, και θα συνεχίσει να έχει ως αρχηγείο τα γραφεία στο Miami. Όλες οι υφιστάμενες εγγυήσεις, αγορές και υποστήριξη των υφιστάμενων συστημάτων της ORIGIN PC θα παραμείνουν ως έχουν. Επίσης και η Corsair θα διατηρήσει τις υφιστάμενες σειρές έτοιμων συστημάτων που διαθέτει VENGEANCE PC, CORSAIR ONE και CORSAIR ONE PRO.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.