Jump to content


  • X-kyramas
    X-kyramas

    H Corsair επεκτείνει την εγγύηση στα 10 χρόνια σε επιλεγμένα τροφοδοτικά

    Η Corsair ανακοίνωσε σήμερα την άμεση επέκταση της εγγύησης από τα επτά στα δέκα χρόνια, για αρκετές σειρές τροφοδοτικών της.

    Από σήμερα  όλα τα υπάρχοντα και μελλοντικά τροφοδοτικά των σειρών AXi, HXi, RMi και RMx θα επωφεληθούν από τρία χρόνια επιπλέον εγγύησης χωρίς να χρειάζεται κάποια εγγραφή ή ενέργεια από τον κάτοχό τους.


    Η δέσμευση της Corsair στην ποιότητα και στην διάρκεια ζωής των τροφοδοτικών της, ήταν πάντα το κεντρικό σημείο σε ολόκληρη τη γκάμα των τροφοδοτικών της και αυτός είναι ο λόγος που εκατομμύρια πελάτες επιλέγουν τα τροφοδοτικά Corsair για τα συστήματά τους. Αυτή η δέσμευση  δεν αφορά μόνο το κατασκευαστικό κομμάτι αλλά είναι και η καρδιά του συστήματος υποστήριξης των πελατών της, διασφαλίζοντας ότι οι καταναλωτές που επιλέξανε ένα τροφοδοτικό  Corsair θα έχουν εμπιστοσύνη στην αγορά τους για τα επόμενα χρόνια.

     

    unnamed.jpg

     

    Αυτή η εμπιστοσύνη στη αντοχή και στη μεγάλη διάρκεια ζωής της μεγάλης γκάμας τροφοδοτικών της Corsair, της επέτρεψε να αυξήσει την εγγύηση της σειράς AXi που κυκλοφόρησε το 2012, της σειράς HXi που κυκλοφόρησε το 2014 και της σειράς RMi/RMx που κυκλοφόρησε το 2015, από επτά στα δέκα χρόνια, εξασφαλίζοντας ότι οι χρήστες θα έχουν ένα τροφοδοτικά τουλάχιστον για μια δεκαετία.

     

    Οι πελάτες μας δεν υποχρεούνται να εγγραφούν ξανά ή να παρέχουν επιπλέον πληροφορίες για να επωφεληθούν από αυτή την επέκταση της εγγύησης. Αυτή ισχύει παγκοσμίως για όλες τις αναφερόμενες σειρές για όσα  τροφοδοτικά έχουν ήδη πωληθεί και πρόκειται να πωληθούν στο μέλλον.

     

    Οι εγγυήσεις των υπόλοιπων τροφοδοτικών παραμένουν όπως έχουν.

     

    Πηγή : corsair


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.