Jump to content


  • X-kyramas
    X-kyramas

    H Cougar ανακοίνωσε την νέα της σειρά gaming περιφερειακών 450M

    Το 450K πληκτρολόγιο διαθέτει μηχανικά switches τα οποία προσφέρουν την αίσθηση και την αντοχή που βρίσκουμε στα ακριβότερα αντίστοιχα μοντέλα αλλά και χαρακτηριστικά όπως μακροεντολές, και ρύθμιση των λειτουργιών των διαφόρων κουμπιών επιτρέποντας στους gamers να προσαρμόσουν το πληκτρολόγιο ανάλογα με τις προτιμήσεις τους

     

    Screenshot1

     

    Όσον αφορά το εξωτερικό σχεδιασμό το 450K διαθέτει οπίσθιο φωτισμό τριών χρωμάτων το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να ξέρουν ποιο από τα τρία gaming προφίλ είναι σε χρήση. Ο αδιάβροχος σχεδιασμός του το προστατεύει από ατυχήματα από υγρά και το καθιστά πολύ εύκολο στον καθαρισμό.

     

    Screenshot2

     

    Το 450M ποντίκι διαθέτει οπτικό αισθητήρα ανάλυσης 5000 DPI με αμφιδέξιο σχεδιασμό. Έχει δύο περιοχές οι οποίες φωτίζονται αυτόνομα με RGB φωτισμό και οκτώ κουμπιά τα οποία μπορούν να ρυθμιστούν ώστε να εκτελούν διαφορετικές εντολές.

     

    Και οι δύο συσκευές μπορούν εύκολα να παραμετροποιηθούν με το λογισμικό COUGAR UIX System αλλά και να λειτουργήσουν αυτόνομα, ή μαζί με άλλα περιφερειακά της εταιρίας.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.