Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    H Deepcool ανακοίνωσε το νέο της ATX κουτί Dukase Liquid

    Η Deepcool ανακοίνωσε ένα νέο κουτί ειδικά κατασκευασμένο για υδρόψυξη με αναβαθμισμένο σύστημα φωτισμού, το Dukase Liquid.

     

    1.jpg

     

    Το Dukase Liquid αποτελεί μία σημαντική αναβάθμιση από το Dukase V2, ενσωματώνοντας κόκκινο φωτισμό LED, ο οποίος φωτίζει όλο το σύστημα, και προσθέτοντας έναν νέο δείκτη ροής του ψυκτικού υγρού.

     

    2.jpg5.jpg

     

    Το πλαϊνό καπάκι του Dukase Liquid είναι κατασκευασμένο από ακρυλικό γυαλί, το οποίο παρέχει μία άποψη του εσωτερικού του συστήματος αλλά είναι ικανό να διατηρήσει τη καθαρότητά του και μετά από μεγάλη χρήση. Εσωτερικά είναι προεγκατεστημένη η AIO υδρόψυξη Captain 240ΕX με ψυγείο μήκους 240mm.

     

    3.jpg

     

     Ένα νέο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό του νέου κουτιού είναι ο δείκτης ροής του ψυκτικού υγρού αλλά και ένα νεό LED panel με το λογότυπο του Gamer Storm το οποίο δίνει μία άλλη όψη στο κουτί. Μέσα στο κουτί επίσης υπάρχουν προεγκατεστημένα LED strips, προσθέτοντας έτσι στο συνολικό φωτισμό. 

     

    4.jpg

     

    Το  Dukase Liquid θα είναι διαθέσιμο τον Φεβρουάριο του 2017, στην προτεινόμενη λιανική τιμή των 189 δολαρίων.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.