Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    H Enermax ανακοίνωσε τη νέα σειρά ανεμιστήρων DF

    Ο σχεδιασμός αυτών των ανεμιστήρων επιτρέπει την απομάκρυνση της σκόνης από τους ανεμιστήρες και τη μείωσή της από το εσωτερικό του συστήματος.

     

    Η επαναστατική αυτή λειτουργία επιτρέπει στον ανεμιστήρα να περιστραφεί προς την αντίθετη κατεύθυνση στο μέγιστο αριθμό στροφών για δέκα δευτερόλεπτα πριν συνεχίσουν να λειτουργούν κανονικά.

     

    Σε συνδυασμό με την τεχνολογία DFR και τη Twister Bearing της ENERMAX, που επιτρέπει την εύκολη αφαίρεση των λεπίδων, προσφέρει μία ολοκληρωμένη λύση για τον καθαρισμό τους, με αποτέλεσμα την μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και τη μείωση της σκόνης που εισέρχεται στο σύστημά μας.

     

    Βασισμένοι στη επιτυχημένη σειρά TwisterPressure με στατική πίεση των 3.845mm-H2O, οι νέοι D.F.PRESSSURE διαθέτουν επίσης ρυθμιζόμενη ταχύτητα πετυχαίνοντας έτσι μεγαλύτερη χρηστικότητα και ευκολία.

     

    Οι νέοι ανεμιστήρες D.F.VEGAS εκτός από τα παραπάνω χαρακτηριστικά διαθέτουν τρία φωτιστικά εφέ : sparkle, all on και flash με τα πατενταρισμένα Circular Type LED (x12 LED diodes).


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.