Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    H Foxconn παραδέχεται ότι οι ελλείψεις βασικών εξαρτημάτων για την κατασκευή ηλεκτρονικών είναι μια πραγματικότητα που θα παραμείνει μέχρι τα μισά του 2022

    Φαίνεται ότι οι μεγάλες ελλείψεις για τους λάτρεις των παιχνιδιών δεν θα παραμείνουν μόνο στις κάρτες γραφικών ή στις κονσόλες νέας γενιάς. Τα πράγματα διαρκώς χειροτερεύουν, καθώς ο κατασκευαστικός γίγαντας Foxconn έχει άσχημα νέα...

     

    Ο προμηθευτής της Apple, Foxconn, είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής ηλεκτρονικών στον κόσμο, ως προς τα συμβόλαια που εκτελεί. Όταν ένας κατασκευαστής όπως η Foxconn προειδοποιεί για ελλείψεις, ο κόσμος πρέπει να ακούσει. Η Foxconn δεν είναι μόνο ο κύριος προμηθευτής της Apple, αλλά η εταιρεία κατασκευάζει εξαρτήματα για χιλιάδες εταιρείες και μερικές από τις μεγαλύτερες μάρκες στον κόσμο.

     

    Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Foxconn, Young Liu, εξήγησε στους επενδυτές κατά τη διάρκεια της τελευταίας κλήσης για τα κέρδη της εταιρείας: "Η [προμήθεια] τους πρώτους δύο μήνες αυτού του τριμήνου ήταν ακόμα εντάξει, καθώς οι πελάτες μας είναι όλοι πολύ μεγάλοι, αλλά αρχίσαμε να βλέπουμε αλλαγές να συμβαίνουν αυτό το μήνα". Ο Liu είπε ότι η Foxconn δεν θα μπορούσε να εκπληρώσει λιγότερο από το 10% των παραγγελιών της λόγω της έλλειψης εξαρτημάτων.

     

    Ο Πάτρικ Τσεν, επικεφαλής έρευνας της CLSA (του μεγαλύτερου επενδυτικού οργανισμού της Ασίας) έχει αντίθετη γνώμη, αναφέροντας: "Τα σχόλιά του είναι ενδιαφέροντα διότι πρόσφατα ορισμένες εταιρείες υπολογιστών πρότειναν ότι η κατάσταση ίσως να βελτιώνεται, αλλά φαίνεται να λέει το αντίθετο".


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.