Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    H Genui εξαγοράζει την Cherry

    Το επενδυτικό group Genui ανακοίνωσε την εξαγορά της εταιρίας Cherry, γνωστή από τους διακόπτες Cherry MX τους οποίους κατασκευάζει.


    Το γερμανικό group επενδυτών Genui εξαγόρασε την εταιρία Cherry, την οποία μέχρι τώρα είχε στην κατοχή της η ZF Friedrichshafen. Η εταιρία εξαγοράστηκε εξολοκλήρου από το γερμανικό group επενδύσεων, εκπρόσωποι των οποίων δήλωσαν ότι είναι σε καλά χέρια.

     

    Η μητρική εταιρία ZF Friedrichshafen AG της Cherry έψαχνε για αγοραστή εδώ και καιρό. Ο Michael Hankel,  μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ZF δήλωσε σήμερα :

     

    "Ήταν πολύ σημαντικό να βρούμε έναν αγοραστή για την Cherry, ο οποίος θα μπορούσε να προσφέρει στην εταιρία και στους εργαζόμενους ένα σίγουρο μέλλον με καλές προοπτικές. Η Genui προσφέρει ακριβώς αυτό και θα αποτελέσει έναν πολύ καλό συνεργάτη για τη Cherry".

     

    img-2598.jpg

     

    Οι οικονομικές λεπτομέρειες δεν έγιναν γνωστές πέρα από την ανακοίνωση της  πώλησης του 100 τοις εκατό της εταιρίας στην Genui. Ο Sumeet Gulati, ένας από τους συνεργάτες του Genui group δήλωσε :


    "Η Cherry είναι ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρίες κατασκευής διακοπτών μηχανικών πληκτρολογίων και έχει εξέχουσα θέση στην αναπτυσσόμενη αγορά του PC gaming. Η Genui είναι πεπεισμένη ότι η εμπειρία και το δίκτυο των επιχειρηματιών της εταιρίας και θα αποτελέσει μία αξιόλογη συνεργασία. Η Cherry θα ωφεληθεί από τις προγραμματισμένες επενδύσεις, τη δομή και τη στρατηγική, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την μακροπρόθεσμη ανάπτυξη της εταιρίας".

     

    Από ότι φαίνεται και η Cherry, είναι ικανοποιημένη με τη συμφωνία αυτή. Ο Manfred Schöttner, διευθυντής της εταιρίας δήλωσε :

     

    "Η διοίκηση και οι εργαζόμενοι της Cherry είναι πεπεισμένοι ότι το Cherry Group θα έχει πολύ καλές ευκαιρίες ανάπτυξης μέσω των δομών του νέου ιδιοκτήτη. Μας δίνει την ευκαιρία να κάνουμε την μάρκα Cherry ξεχωριστή παγκοσμίως. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με τους πεπειραμένους σύμβουλους της Genui".

     

    Η συμφωνία αναμένεται να οριστικοποιηθεί τον Νοέμβριο και δεν αναμένεται να επηρεάσει τον αριθμό των εργαζομένων ή τις προγραμματισμένες κυκλοφορίες νέων προϊόντων.

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.