Jump to content


  • gdp77
    gdp77

    H GIGABYTE ανακοίνωσε τον AORUS NVMe Gen4 SSD

    Πριν από λίγες μέρες (17 Ιουνίου) η GIGABYTE TECHNOLOGY Co. Ltd ανακοίνωσε τη σειρά  SSDs που ετοιμάζει για το PCIe Gen4. Η νέα σειρά έρχεται με τρεις διαφορετικές χωρητικότητες 500GB, 1TB, 2TB, φοράει μια "ολόσωμη" ψύκτρα χαλκού και φτάνει τα 5000/4400ΜΒ/s στην ανάγνωση και στην εγγραφή δεδομένων αντίστοιχα.  Το module είναι τύπου 2280 και σύμφωνα με την Gigabyte έχει περάσει από εξαντλητικές δοκιμές ώστε η απαγωγή θερμότητας μέσω της ψύκτρας του να είναι τέτοια που να μπορεί να προσφέρει απρόσκοπτα 40% καλύτερες επιδόσεις σε σχέση με NVME SSDs που υποστηρίζουν το πρωτόκολλο PCIe Gen3. Τέλος, θα προσφέρουν 5ετή εγγύηση.

     

    hoNNHcKCLSISgVom.jpg

     

    DPMvNelmoWTmt7tY.jpg

     

    Οι SSDs της Gigabyte είναι έτοιμοι προς κυκλοφορία και διάθεση στους αγοραστές πολύ σύντομα. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να πάρετε και από την αντίστοιχη σελίδα της Gigabyte εδώ για το 1ΤΒ και εδώ για τα 2ΤΒ.

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.