Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    H Google θέλει να δώσει δωρεάν και γρήγορο Wi-Fi σε όλους

    Έναν χρόνο μετά από τη σύνδεση των σιδηροδρομικών σταθμών της Ινδίας με δωρεάν Wi-Fi, η Google ανακοίνωσε το  Google Station, ένα πρόγραμμα με το οποίο φιλοδοξεί να παρέχει δωρεάν Wi-Fi σε καφετέριες, εμπορικά κέντρα πανεπιστήμια και άλλα μέρη σε όλον τον κόσμο.

     

    57ea48c58a0b6-https-2F2Fblueprint-api-production-s3.amazonaws.com2Fuploads2Fcard2Fimage2F2247382Fgoogle-station.jpg

     

    Η έμπνευση για το Google Station προέκυψε από την επιτυχημένη συνεργασία της εταιρίας με τους υπηρεσία των ινδικών σιδηροδρόμων, η οποία είχε σαν αποτέλεσμα το δωρεάν Wi-Fi στους σταθμούς της Ινδίας. Η Google ισχυρίζεται ότι 52 σταθμοί και πάνω από 3.5 εκατομμύρια χρήστες χρησιμοποιούν το Wi-Fi κάθε ημέρα.

     

     

    Στη ιστοσελίδα του Google Station, η Google, η οποία έχει και σήμερα τα 18α γενέθλιά της, καλεί τον κόσμο να επικοινωνήσει με την εταιρία ώστε να συζητήσουν πως μπορεί να φτάσει το internet σε περισσότερο κόσμο. Επίσης η Google θα παρέχει ανταμοιβές στους συνεργάτες της που θα ενταχθούν σε αυτό το πρόγραμμα.

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.