Jump to content


  • X-kyramas
    X-kyramas

    H Google θα κυκλοφορήσει τα νέα Nexus στις 25 Σεπτεμβρίου

    Η Google ακόμα δεν έχει ανακοινώσει επίσημα τις ημερομηνίες κυκλοφορίας των νέων Nexus αλλά από ότι φαίνεται η κυκλοφορία τους έχει ήδη δρομολογηθεί. Σύμφωνα με το CNET, η Google θα ανακοινώσει τις δύο συσκευές στο San Francisco στις 29 Σεπτεμβρίου, μέσα δηλαδή στο προκαθορισμένο χρονικό διάστημα. Αυτή η ανακοίνωση θα έρθει μερικές εβδομάδες αργότερα από την ανακοίνωση της Apple των τελευταίων iPhones στις 9 Σεπτεμβρίου, συσκευές τις οποίες θα ανταγωνιστούν τα νέα Nexus της Google.

     

    https://twitter.com/MKBHD/status/633092867670544384/photo/1

     

    Και οι δύο συσκευές της Google έχουν ήδη φωτογραφηθεί : το μικρότερο μοντέλο θα έχει οθόνη 5.2" και θα είναι κατασκευασμένο από την LG όπως διέρρευσε στα μέσα Αυγούστου, ενώ το μεγαλύτερο μοντέλο θα έχει οθόνη 5.7" και θα είναι κατασκευασμένο από την Huawei, όπως αποκαλύφθηκε την περασμένη εβδομάδα, με έναν παράξενο σχεδιασμό στο πίσω μέρους του κινητού.

     


    huawei nexus 5.7 01

     

    H κυκλοφορία των δύο Nexus από τη Google θα ανοίξει τον δρόμο για το νέο λειτουργικό σύστημα της Google, το Android 6.0 Marshmallow, στις συσκευές που ήδη κυκλοφορούν, αλλά αν κρίνουμε από το χρονοδιάγραμμα της κυκλοφορίας του 5.x Lollipop, θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ για αυτό.

     


    huawei nexus 5.7 03

    huawei nexus 5.7 02


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.