Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    H Google παρουσίασε τα νέα της smartphones Pixel

    Αφού ήδη είχαν διαρρεύσει αμέτρητες φορές οι φωτογραφίες και τα χαρακτηριστικά τους, η Google παρουσίασε τα νέα της τηλέφωνα Pixel και Pixel XL.

     

    Τα νέα της smartphones έχουν και τα δύο παρόμοια χαρακτηριστικά εκτός από το μέγεθος της οθόνης τους το οποίο είναι 5" με ανάλυση 1080p για το Pixel και 5.5" με ανάλυση Quad HD για το Pixel XL. Οι νέες συσκευές αν και διαφημίζονται ότι έχουν κατασκευαστεί από την ίδια την εταιρία, στην πραγματικότητα είναι κατασκευασμένα από την HTC. Εσωτερικά βρίσκουμε τον επεξεργαστή Snapdragon 821 με το λειτουργικό Nougat 7.1 της Google με υποστήριξη για το πρόγραμμα εικονικής πραγματικότητας Daydream.

    Google-Pixel-Top-and-Bottom.jpg


    Σύμφωνα με τον Rick Osterloh, ο οποίος προσλήφθηκε πρόσφατα για να ηγηθεί το hardware κομμάτι της εταιρίας, "Το όνομα Pixel ήταν πάντα συνώνυμο με ότι καλύτερο υπάρχει στο hardware και στο  software, σχεδιασμένο και κατασκευασμένο μαζί από τη Google". Στην παρουσίαση τόνισε πέντε βασικά σημεία για τα νέα τηλέφωνα Pixel. Το νέο Google Assistant, την ανανεωμένη κάμερα, τον απεριόριστο χώρο στο Google Photos, την βελτιωμένη συνδεσιμότητα, και τη δυνατότητα λειτουργίας σε περιβάλλον εικονικής πραγματικότητας. 

     

     

    Το GooglePixel είναι το πρώτο τηλέφωνο που έχει ενσωματωμένο το νέο ψηφιακό βοηθό Google Assistant. Ο βοηθός αυτός ενσωματώνει τη λειτουργία Google Now και προβάλλει κάρτες σχετικές με το εμφανίζεται στην οθόνη του κινητού αλλά και απαντάει στις ερωτήσεις μας. Περισσότερα μπορείτε να μάθετε στο σχετικό άρθρο μας.

     

    Σύμφωνα με την εταιρία η φωτογραφική μηχανή που έχουν ενσωματωμένα τα νέα Pixel είναι οι πιο προηγμένες μέχρι σήμερα, κάτι που το βεβαιώνει και το DxOMark, δίνοντάς του το σκορ των 89 βαθμών, το μεγαλύτερο που έχει λάβει φωτογραφική μηχανή τηλεφώνου. Η κάμερα έχει ανάλυση 12.3 megapixel με μέγεθος pixel στα 1.55-micron και διάφραγμα f/2.0. Η Google ισχυρίζεται ότι έχει τον μικρότερο χρόνο λήψης φωτογραφίας μέχρι σήμερα. Διαθέτει σταθεροποίηση εικόνας στο video μέσω του  γυροσκοπικού αισθητήρα αλλά δεν διαθέτει οπτικό σταθεροποιητή εικόνας για τις φωτογραφίες. Για τους κατόχους των νέων τηλεφώνων η Google θα παρέχει απεριόριστο χώρο online για τις φωτογραφίες τους σε πλήρη ανάλυση και για τα video ακόμα και αν αυτά έχουν ανάλυση 4Κ.

     

     

    Η εταιρία υπόσχεται στους κατόχους των Pixel ότι θα λαμβάνουν άμεσα τις ενημερώσεις του λειτουργικού συστήματος μόλις αυτές γίνονται διαθέσιμες, κάτι που αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα  του συστήματος Android. Εντύπωση έκανε η υπόσχεση της Google για δύο χρόνια ενημερώσεις, όταν τηλέφωνα της Apple δέχονται ενημερώσεις ακόμα και στα τέσσερα χρόνια ζωής τους.

     

    Η Google θα παρέχει συνεχή υποστήριξη αφού σχετική εφαρμογή υπάρχει ενσωματωμένη στο τηλέφωνο και οι τεχνικοί θα μπορούν να εντοπίζουν το πρόβλημα αμέσως. Στη συσκευή θα υπάρχει επίσης το Google Duo προεγκατεστημένο. Τα νέα Pixel είναι τα πρώτα συμβατά τηλέφωνα με το Daydream για το οποίο μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στο σχετικό άρθρο.

     

    Google-Pixel-XL-Unlimited-Cloud-Storage.jpg


    Τα νέα τηλέφωνα τις Google είναι κατασκευασμένα από αλουμίνιο, με ένα γυάλινο παράθυρο στο πίσω μέρος που καλύπτει την κάμερα, το flash και τον αισθητήρα των δακτυλικών αποτυπωμάτων τον οποίο η Google ονομάζει Pixel Imprint. Το Pixel XL διαθέτει μπαταρία 3,450 mAh ενώ το μικρότερο Pixel έχει μπαταρία  2,770 mAh. Και οι δύο οθόνες είναι τεχνολογίας AMOLED και οι συσκευές διαθέτουν 4GB μνήμης RAM, θύρα USB-C, και χωρητικότητα 32GB ή 128GB. Έχουν επίσης Bluetooth 4.2 και υποδοχή  3.5mm για ακουστικά την οποία τόνισαν με χιουμοριστικό τρόπο στη παρουσίαση.

     

     DXoMark-Pixel-score.jpg

     

    Οι τιμές τους ξεκινάνε από τα 649 δολάρια για το μικρό Pixel με 32GB, ενώ για για το μοντέλο με τα 128GB οι τιμές ξεκινάνε από τα 749 δολαρια. Για τον μεγαλύτερο αδελφό του θα πρέπει να καταβάλετε 769 δολάρια για το μοντέλο με τα 32GB, ή 869 δολάρια για το μοντέλο με τα 128GB. 

    Η Google θα κυκλοφορήσει τα νέα της τηλέφωνα σε μαύρο, ασημί, και ένα έντονο μπλε το οποίο θα είναι διαθέσιμο μόνο στις ΗΠΑ με 32 GB εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο.

     

    phptes8tp.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.