Jump to content


  • X-kyramas
    X-kyramas

    H Google προσφέρει τα προγράμματα επεξεργασίας εικόνας Nik Collection δωρεάν 

    Όσοι αγαπάνε τη φωτογραφία και την επεξεργασία της εικόνας ανά τον κόσμο σίγουρα γνωρίζουν την σουίτα προγραμμάτων Nik Collection. Τα προγράμματα αυτά καθώς και η εφαρμογή Snapseed για iOS και android,  αγοράστηκαν από τη Google το 2012 από την εταιρία Nik Software. Πριν την εξαγορά τους, τα προγράμματα αυτά ως σουίτα στοίχιζαν 500 δολάρια, τιμή την οποία η Google μετέπειτα μείωσε στα 150 δολάρια.

     

    Screenshot.jpg

     

    Η Google ανακοίνωσε σήμερα ότι θα προσφέρει στο εξής δωρεάν τη σουίτα Nik Collection για όποιον θα ήθελε να τη χρησιμοποιήσει. Η συλλογή αυτή περιλαμβάνει επτά προγράμματα επεξεργασίας εικόνας τα οποία περιλαμβάνουν φίλτρα, μια μεγάλη γκάμα δημιουργικών εφέ, όξυνση της εικόνας, αφαίρεση του ψηφιακού θορύβου, μετατροπή σε ασπρόμαυρο ακόμα και προσομοίωση παλαιών φιλμ. 

     

    "Ξεκινώντας από τις 24 Μαρτίου η τελευταία σουίτα εφαρμογών Nik Collection θα είναι δωρεάν. Η σουίτα περιλαμβάνει τα εξής προγράμματα : : Analog Efex Pro, Color Efex Pro, Silver Efex Pro, Viveza, HDR Efex Pro, Sharpener Pro και Dfine. Όσοι αγόρασαν τη σουίτα αυτή μέσα στο 2016 θα λάβουν τα χρήματά τους πίσω, τις επόμενες ημέρες".

     

    Μένει να δούμε αν η Google θα συνεχίσει να υποστηρίζει με ενημερώσεις και νέες λειτουργίες τα προγράμματα αυτά, ή θα αφεθούν στην τύχη τους.

     

     


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.