Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    H Google τερματίζει το mobile AdSense app για Android και iOS

    H Google συνηθίζει να εισάγει συνεχώς νέες υπηρεσίες και εφαρμογές, αλλά και να τις τερματίζει. Αυτή τη φορά θύμα της στρατηγικής αυτής φαίνεται να είναι η mobile εφαρμογή AdSense, η οποία επιτρέπει στους developers να παρακαλουθούν τα διαφημιστικά έσοδα από τις εφαρμογές τους και κάθε είδους στατιστική ανάλυση σχετική με αυτά. Η Google αποφάσισε να τερματίσει την εφαρμογή για το AdSense και να δώσει βάρος στην mobile web έκδοση. Σύμφωνα με το τελευταίο σχετικό blog post:

     

    Quote

    As a result, we will be focusing our investment on the AdSense mobile web interface and sunsetting the current iOS and Android apps. By investing in a common web application that supports all platforms, we will be able to deliver AdSense features optimized for mobile much faster than we can today. Later this year we will announce improvements to the AdSense mobile web interface. The AdSense Android and iOS apps will be deprecated in the coming months, and will be discontinued and removed from the app stores by the end of 2019.

     

    Η εφαρμογή για το Android και iOS θα αφαιρεθεί από τα αντίστοιχα stores μέχρι το τέλος του 2019, αν και είναι ασαφές το γιατί η Google αποφασίζει να προχωρήσει σε μια τέτοια κίνηση. Φαίνεται ότι δεν είναι τυχαίο ότι η εφαρμογή είχε να ανανεωθεί από το 2017, ενώ πολλές δυνατότητες που υπήρχαν στην web έκδοση, δεν υπήρχαν στο app.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.