Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    H HP ανακοίνωσε το νέο Omen gaming PC

    Η HP κυκλοφόρησε το ανανεωμένο Omen X Desktop, το οποίο έχει το σχήμα κύβου και προσφέρει και μεγάλη επεκτασιμότητα. Οι τρεις χώροι διαχωρίζουν τα εξαρτήματα τα οποία συμπεριλαμβάνουν διπλές κάρτες γραφικών, τέσσερις θήκες για δίσκους και έναν M.2 SSD, οι οποίοι μπορούν να τοποθετηθούν χωρίς εργαλεία. Μπορείτε αν θέλετε να παραγγείλατε το κουτί άδειο και να προσθέσετε εσείς τα εξαρτήματα που θέλετε.

     

    omen-x-front-left-1.jpgomen-x-rear-1.jpg

     

    Η τιμή του όπως ήταν αναμενόμενο είναι αρκετά τσιμπημένη. Το Omen X Desktop είναι διαθέσιμο για παραγγελία από την ιστοσελίδα της HP σε τιμές που ξεκινάνε από τα 1,799 δολάρια. Σε αυτήν την τιμή παίρνετε έναν επεξεργαστή Core i7 στα 4GHz με δυνατότητα υπερχρονισμού, 8GB μνήμη RAM, μία Radeon RX 480 κάρτα γραφικών, έναν 256GB SSD, ένα σκληρό δίσκο 2TB και ένα τροφοδοτικό 1,300W.

     

    omen-x-deconstructed-1.jpgomen-x-geforce-performance-1.jpg

     

    Σίγουρα με αυτά τα χρήματα μπορείτε να αποκτήσετε ένα πιο ισχυρό σύστημα, και επιπλέον, η τιμή του ανεβαίνει αν θελήσετε μία GTX 1080 ή  16GB μνήμης RAM. Στην πραγματικότητα η τιμή αυτή είναι υψηλή λόγω του κουτιού, το οποίο σκέτο στοιχίζει 600 δολάρια.

    omen-17-notebook-front-left-1.jpg

    Εκτός από το Omen X Desktop, η HP θα κυκλοφορήσει και ένα ανανεωμένο  Omen laptop 17" που θα διαθέτει την GTX 1060 ή την GTX 1070 για notebooks, αλλά και μία θύρα mini DisplayPort, καθιστώντας το συμβατό  με τα συστήματα VR αλλά και με εξωτερικές οθόνες με τιμή του θα ξεκινάει από τα 1,600 δολάρια. Επίσης πρόκειται να κυκλοφορήσουν μία κυρτή οθόνη Omen X  με υποστήριξη G-Sync αλλά και μία μεγάλη γκάμα από περιφερειακά SteelSeries τα οποία αναμένονται στα μέσα Σεπτεμβρίου.

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.