Jump to content



  • SirMomus
    SirMomus

    H HP ετοιμάζει τον Pavilion 15 Gaming Edition

    Η HP είναι άλλος ένας κατασκευαστής που έχει τη δική του σειρά από gaming laptop, αλλά θέλει να συμπεριληφθούν ορισμένα από τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα gaming σε άλλες κατηγορίες. Για να βελτιωθεί το τμήμα gaming, η εταιρεία σχεδιάζει να ανακοινώσει το gaming notebook Pavilion 15 με χαρακτηριστικά γνωρίσματα της σειρά Omen.

     

    Αναμένουμε ένα πλαίσιο με πράσινο μοτίβο σε συνδυασμό με πράσινο οπίσθιο φωτισμό του πληκτρολογίου, ένα νέο επεξεργαστή της Intel Skylake, πιθανώς τον quad-core i7-6700HQ, και μια Nvidia GTX 950. Δεδομένου ότι αυτό δεν είναι ένα πραγματικό Gaming notebook, η GPU δεν θα είναι αρκετά ισχυρή για τις απαιτήσεις των περισσότερων χρηστών. Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν οθόνη Full HD , σκληρό δίσκο HDD, αλλά και επιλογή SSD, Windows 10, μια κάμερα RealSense 3D με Bang & Olufsen ηχεία.

     

    Οι τιμές θα πρέπει να ξεκινούν από περίπου € 1000, αλλά θα ξέρουμε περισσότερα όταν θα κυκλοφορήσει στις αρχές του επόμενου έτους.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.