Jump to content


  • gdp77
    gdp77

    H id Tech 7 θα μπορούσε να οδηγήσει στο μέλλον τους gaming τίτλους της Microsoft

    O Phil Spencer της Microsoft προχώρησε σε ορισμένες δηλώσεις σχετικά με την πιθανή χρήση της id Tech 7 μηχανής γραφικών από τους τίτλους που θα αναπτυχθούν στο μέλλον με εκδότη τη Microsoft.

     

    H μηχανή id Tech 7 είναι εκπληκτική: Μπορεί να φτάσει σε δυσθεώρητα FPS, ακόμη και 1.000 FPS σε υπολογιστές, ενώ η id δηλώνει ότι δεν υπάρχει "ανώτερο όριο" στους ρυθμούς καρέ. Η μηχανή αυτή είναι επιθετική, ευέλικτη και αξιόπιστη για το σύγχρονο hardware. Θεωρείται ότι μπορεί να αποδώσει ακόμα καλύτερα στο μέλλον με υλικό επόμενης γενιάς και έχει χρησιμοποιηθεί για πολλά παιχνίδια όπως τα Wolfenstein, Fallout 4 / Fallout 76 και το RAGE 2. Τώρα που η Microsoft απέκτησε την id, η ισχυρή αυτή μηχανή θα μπορούσε να είναι η κινητήριος δύναμη για τα παιχνίδια που θα δημιουργηθούν από κάποιους από τους 23 οίκους ανάπτυξης παιχνιδιών του Xbox.

     

    Σε μια πρόσφατη εκδήλωση των "Bethesda/Xbox", μετά την εξαγορά από τη Microsoft, o Phil Spencer προχώρησε σε ενδιαφέρουσες δηλώσεις:

     

    "Ένα πράγμα για το οποίο δεν μιλάμε, αλλά για το οποίο με ενθουσιάζει, είναι το μέλλον της id Tech. Τι θα μπορούσε να σημαίνει αυτό μέσα στο Xbox; Προφανώς έχουμε πολλά στούντιο που κάνουν μια διαφορετική δουλειά. Μου αρέσει ο τρόπος με τον οποίο ο Marty μίλησε για το πώς συνεργάστηκαν με άλλα στούντιο της Bethesda σχετικά με την id Tech. Το σκέφτομαι στο επόμενο επίπεδο"...


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.