Jump to content


  • gdp77
    gdp77

    H Intel επιβεβαιώνει επισήμως την κυκλοφορία των 11th Gen Core "Rocket Lake" εντός του 1ου τριμήνου του 2021

    O John Bonini, VP και GM του τμήματος Client Computing Group Desktop, Workstations and Gaming της Intel, ανακοίνωσε σε blog post το χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας των "Rocket Lake". H δήλωση ήταν η ακόλουθη:

    "Με χαρά επιβεβαιώνω ότι η επόμενη γενιά (11η) των Core επεξεργαστών της Intel έρχεται στο πρώτο τρίμηνο του 2021 και θα διαθέτει υποστήριξη για PCIe 4.0. Θα είναι ένας ακόμα φανταστικός επεξεργαστής για gaming και ανυπομονούμε να αποκαλύψουμε περισσότερες λεπτομέρειες στο κοντινό μέλλον".

     

    Ο χρόνος αυτής της ανάρτησης είναι σημαντικός, καθώς λίγες ώρες μετά ακολουθεί η ανακοίνωση (8 Οκτωβρίου) της αρχιτεκτονικής Zen 3 από την ΑΜD και των επεξεργαστών που θα στηρίζονται σε αυτή. Αυτό σημαίνει ότι η AMD από τη "σχεδόν ισάξια" IPC απόδοση σε σχέση με τους "Skylake" και "Comet Lake", για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια, είναι έτοιμη να ξεφύγει και ενδεχομένως με διαφορά. 

     

    Σε σχέση με τους Rocket Lake, υπάρχει η εκτίμηση ότι η κυκλοφορία θα πραγματοποιηθεί στα τέλη του 1ου τριμήνου 2021 (Μάρτιος),  καθώς οι φήμες αναφέρουν και την κυκλοφορία μια νέας σειράς μητρικών για τους νέους επεξεργαστές, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει η Intel τα τελευταία χρόνια.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.