Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    H Intel ξεκινά εκστρατεία ισχυριζόμενη ότι οι επεξεργαστές της είναι καλύτεροι

    Είναι σε όλους όσους ασχολούνται με θέματα τεχνολογίας γνωστό ότι η AMD με τη σειρά ZEN επεξεργαστών έχει επιστρέψει πιο δυνατή παρά ποτέ. Η Intel έδειχνε να μην αναγνωρίζει αυτή την εξέλιξη και μόλις πριν λίγο καιρό παραδέχτηκε ότι η AMD είναι ένας ισχυρός αντίπαλος. Στην Gamescon αυτού του έτους, η Intel ξεκίνησε μια νέα εκστρατεία εναντίον της AMD με κύριο σημείο ότι οι επεξεργαστές της Intel "έχουν καλύτερη απόδοση σε real-world benchmarks". 

     

    Ο Troy Severson, εκπροσωπώντας την Intel, δήλωσε: "Ένα χρόνο πριν, όταν παρουσιάσαμε τον i9 9900K, χαρακτηρίστηκε ως ο πιο γρήγορος επεξεργαστής για παιχνίδια. Τίποτα δεν έχει αλλάξει. Είναι ακόμα ο ταχύτερος επεξεργαστής. Όλοι έχετε ακούσει τα δελτία τύπου από τον ανταγωνισμό πρόσφατα. Όταν όμως χρησιμοποιήσαμε real-world benchmarks σχετικά με τις επιδόσεις των παιχνιδιών στην πλατφόρμα μας και όχι συνθετικά, βάλαμε αντιμέτωπους τον 9900K εναντίον του Ryzen 9 3900X. Χρησιμοποιούμε ένα 8πύρηνο κομμάτι εναντίον ενός 12πύρηνου. Και θα είμαι πολύ ειλικρινής. Κάνανε καλή δουλειά για να κλείσουν την απόσταση ανάμεσά μας, αλλά εξακολουθούμε να έχουμε τον επεξεργαστή με τις καλύτερες επιδόσεις για gaming και πρόκειται να την κρατήσουμε αυτή την θέση".

     

    RewTfFy7RCjZ6lnj.jpg

     

    6BdEVMcYoW74MymA.jpg

     

    waGuI6OKt8JgYl33.jpg

     

    ovNpiMTYAMt1xc1i.jpg

     

    Με τα παραπάνω slides η Intel ισχυρίζεται ότι η AMD κερδίζει στα synthetic benchmarks, αλλά σε πιο ρεαλιστικά και πραγματικά σενάρια η Intel έχει τις καλύτερες επιδόσεις.

     

    Όλα τα παραπάνω βέβαια θα πρέπει να επιβεβαιώνονται και από τα reviews ανεξάρτητων (τρίτων) ερευνητών και μάλλον η πραγματικότητα δεν είναι αυτή σε ό,τι αφορά τη συνολική απόδοση της κάθε πλατφόρμας.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.