Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    H Intel DG2 GPU αναμένεται να κυκλοφορήσει στη CES 2022

    Σύμφωνα με πληροφορίες από το Weibo, οι διακριτές κάρτες γραφικών Intel DG2 θα κυκλοφορήσουν κατά τη διάρκεια της CES 2022, τον Ιανουάριο. Παρόλο που ενδέχεται να υπάρχουν λάθη στη μετάφραση, η καταχώριση αναμφισβήτητα αναφέρει την «εκκίνηση». Αυτό εξακολουθεί να αφήνει μια πιθανότητα οι κάρτες γραφικών που θα βασίζονται στην Xe-HPG της Intel να ανακοινωθούν λίγο νωρίτερα, πιθανώς φέτος.

     

    large.Intel-DG2-CES-2022-Hardware-Academy-768x500.jpg

     

    Στη φετινή CES η Intel ανακοίνωσε τους επεξεργαστές 11ης γενιάς Tiger Lake vPRO, φορητές gaming σειρές Tiger Lake-H35 και τη σειρά NUC 11. Ο κατασκευαστής έχει κυκλοφορήσει έκτοτε επιτραπέζιους επεξεργαστές 11ης γενιάς Rocket Lake-S, NUC 11 Extreme και επεξεργαστές Tiger Lake-H.

     

    Στην επόμενη CES η Intel θα μπορούσε να προχωρήσει με ανακοινώσεις για φορητούς Alder Lake. Υπήρξαν διαρροές ότι η Intel θα ανακοινώσει φορητούς υπολογιστές Alder Lake-P με GPU DG2, σηματοδοτώντας ένα σημαντικό ορόσημο για την εταιρεία, προσφέροντας για όλους τους φορητούς υπολογιστές gaming της Intel, για πρώτη φορά. Οι GPU Intel DG2 θα προσφέρουν έως και 512 μονάδες εκτέλεσης και μνήμη GDDR6 16 GB. Σύμφωνα με τις διαρροές προγραμματίζονται τώρα τουλάχιστον πέντε SKUs.

     

    large.Selection_001.png

     

    Μόλις τον περασμένο μήνα η Intel αποκάλυψε ότι οι GPU DG2 βρίσκονται στο στάδιο της δειγματοληψίας, το οποίο είναι το τελευταίο βήμα πριν από την τελική πιστοποίηση για μαζική παραγωγή. Οι δημόσιες εκδηλώσεις της CES 2022 ξεκινούν στις 5 Ιανουαρίου, ενώ οι «Μedia Days» θα πραγματοποιηθούν δύο ημέρες νωρίτερα, στις 3 Ιανουαρίου.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.