Jump to content


  • X-kyramas
    X-kyramas

    H KONAMI παρουσίασε το PES 2017 στην E3

    Η Konami Digital Entertainment, Inc. χρησιμοποιεί την έκθεση της E3 για να παρουσιάσει το πολυαναμενόμενο PES 2017 δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία σε όποιον δεν βρίσκεται στην έκθεση να δει για πρώτη φορά το gameplay του παιχνιδιού μέσα από ένα trailer.
     
    Η Ε3, Electronic Entertainment Expo, είναι η μεγαλύτερη έκθεση gaming στον κόσμο και λαμβάνει χώρα στο Los Angeles. Με το δημοφιλή ποδοσφαιρικό εξομοιωτή να βρίσκεται σε ένα ιστορικό σημείο, έχοντας αποσπάσει το βραβείο του «Καλύτερου Αθλητικού Τίτλου» δύο συνεχόμενες χρονιές στην έκθεση gamescom, το PES 2017 φέρνει και πάλι την κορυφαία επίδοση του στο γήπεδο αλλά αυτή τη φορά τη συνδυάζει με λεπτομερείς προσθήκες στο χειρισμό και πολλές βελτιώσεις και καινοτομίες στο gameplay.
     

    ss_ml_en_l.jpg


    Το PES 2017 έχει σχεδιαστεί γύρω από την ιδέα ‘Control Reality’ ανεβάζοντας τον πολυβραβευμένο gameplay σε νέα επίπεδα ελέγχου και οπτικού ρεαλισμού χωρίς να θυσιάζουν την ευκολία και την αμεσότητα που έχουν τα ματς στο Pro Evolution Soccer. Η κορυφαία μηχανή Fox δίνει νέα δύναμη στον τίτλο με νέο σύστημα εκτέλεσης και αποδοχής πάσας, και AI που προσαρμόζεται για να μπορέσει να αντιμετωπίσει τον κάθε παίκτη διαφορετικά.
     
    Οι παλαιότερες εκδόσεις του PES είχαν εισάγει το επαναστατικό Team ID και Player ID. Συστήματα που βοηθούν τη μηχανή να αναπαράγει και να μιμείται τους πραγματικούς παίκτες στον τρόπο που κινούνται και παίζουν. Το PES 2017 προσθέτει νέα επίπεδα σε αυτό τον τομέα φέρνοντας το σύστημα ‘Real Touch’. To Real Touch ρυθμίζει τον τρόπο με τον οποίο δέχεται ο παίκτης την μπάλα ανάλογα με το ύψος και τη δύναμη της πάσας, και την ικανότητα του παίκτη. Ένα νέο σύστημα ‘Precise Pass’ δίνει νέα δυναμική στα ball physics του παιχνιδιού καθώς οι παίκτες κάνουν πάσες με βάση τα σπριντ των συμπαικτών τους χωρίς να στοχεύουν τους ίδιους.
     

    ss_myclub_analytics_en_l.jpg


    Στην E3 η KONAMI θα δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην παρουσίαση του ανανεωμένου Master League και MyClub καθώς και σε όλες τις προσθήκες που έγιναν με βάση το feedback από την κοινότητα. Οι τερματοφύλακες έχουν σχεδιαστεί από την αρχή, και κάνουν εντυπωσιακές πολλαπλές επεμβάσεις, ορίζουν το penalty box και κάνουν έξυπνες εξόδους λόγω της σωστότερης θέσης τους. Το νέο σύστημα ‘Adaptive AI’ αναγνωρίζει αν ο παίκτης επαναλαμβάνει τις ίδιες τακτικές για να σκοράρει και κάνει αλλαγές. Θα ορίσει 2 αμυντικούς πάνω σε παίκτες κλειδιά, θα μυριστεί τις κρυφές επιθέσεις και θα διακόψει τις πάσες. Επίσης στην έκθεση θα παρουσιαστεί το σύστημα ‘Total Team Control’ που επιτρέπει ανώτερες τακτικές.

     

    ss-gk-l.jpg

     

    Το νέο gameplay συνοδεύεται από τα πιο ρεαλιστικά και εντυπωσιακά γραφικά που έχουμε δει ποτέ μέχρι τώρα. Με εκατοντάδες νέα animations που εξασφαλίζουν ότι οι πάσες θα περνάνε με ρευστότητα, και οι συγκρούσεις θα είναι ρεαλιστικές, και με νέα επίπεδα στο πόσο μοιάζουν οι παίκτες με τους πραγματικούς, το PES 2017 κάνει θα είναι μία εμβληματική προσθήκη στη σειρά. Νέοι διάσημοι παίκτες προστίθενται φέτος στο σύστημα που μιμείται σε φωτογραφικό επίπεδο τη μορφή τους αλλά και τις κινήσεις και τον τρόπο παιχνιδιού τους, ενώ θα μπορείτε να δείτε και άλλες πανέμορφες λεπτομέρειες, όπως τον ιδρώτα τους ή τα χνώτα τους όταν έχει κρύο ή τα δίχτυα να σείονται όταν τα κτυπά η μπάλα.

     

    Πηγή : .konami.com

     


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.