Jump to content


  • gdp77
    gdp77

    H Lisa Su μας προετοιμάζει για τον "κόκκινο Οκτώβρη"

    H CEO της AMD, Dr. Lisa Su, με ανάρτησή της στο twitter υπόσχεται έναν "κόκκινο Οκτώβρη" για τους enthusiasts και gamers. 

     

    large.72rMmfXl2FY6Zq4b.jpg

     

    Το teaser της AMD ενημερώνει τους καταναλωτές για σημαντικές ανακοινώσεις που θα πραγματοποιηθούν στις 8/10/2020 (Zen 3) και 28/10/2020 (RDNA2). Σε ό,τι αφορά στους επεξεργαστές, ξέρουμε σίγουρα ότι η ανακοίνωση αφορά στο desktop και όχι στους EPYC, παρατηρώντας προσεκτικά το Socket AM4 στο video που αναρτήθηκε.

     

     

    Σε ό,τι αφορά στις κάρτες γραφικών το teaser έγινε με ξεχωριστό tweet και από την εικόνα φαίνεται ότι η AMD θα παρουσιάσει μεταξύ άλλων και μια νέα σχεδίαση ψύξης με ανεμιστήρες με μεγάλους άξονες.

     

     

    large.BSqM0FeOcgxpHNpL.jpg

     

    Οι νέες τεχνολογίες που θα παρουσιάσει η AMD αναμένεται να συνεχίσουν το momentum "αναστάτωσης" της αγοράς PC, προσφέροντας κορυφαίες επιδόσεις σε συνδυασμό με ανταγωνιστικές τιμές.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.