Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    H Logitech ανακοίνωσε το πρώτο αθόρυβο ποντίκι

    Η  Logitech ανακοίνωσε στην έκθεση  IFA 2016 το πρώτο αθόρυβο ποντίκι το οποίο υπόσχεται εργασία χωρίς περισπασμούς και χωρίς να ενοχλείτε τους γύρω σας. Τα αθόρυβα ποντίκια προσφέρουν την ίδια αίσθηση κλικ χωρίς το θόρυβο του κλικ με μείωση θορύβου πάνω από 90% σε σύγκριση με το Logitech M170.

     

     Ανθεκτικά πέλματα υψηλής απόδοσης που γλιστρούν αθόρυβα πάνω στο γραφείο. Ο τροχός ομαλής κύλισης συμπληρώνει την αθόρυβη εμπειρία. Τα αθόρυβα ποντίκια εξαλείφουν τους περιττούς θορύβους και προστατεύουν την υγεία και την παραγωγικότητα όλων. Επιπλέον, διαθέτουν πέλματα από υλικό υψηλής απόδοσης και έναν τροχό από καουτσούκ για αθόρυβη κίνηση και κύλιση. Το M330 Silent Plus είναι σχεδιασμένο για δεξιόχειρες και διαθέτει ανάγλυφες λαβές από μαλακό καουτσούκ για καλύτερο κράτημα.

    57c69d6be0aaf-logitech-m330-silent-plus(3).jpg

    Χάρη στον νανοδέκτη που μένει μονίμως συνδεδεμένος, απολαμβάνετε μια αξιόπιστη σύνδεση σε απόσταση έως και 10 μέτρα. Το M220 Silent και το M330 Silent Plus διαθέτουν την προηγμένη οπτική τεχνολογία παρακολούθησης κίνησης της Logitech για κινήσεις ακριβείας σχεδόν σε όλες τις επιφάνειες. Χωρίς περίπλοκες διαδικασίες, δεν απαιτείται χρήση λογισμικού. Λειτουργεί σε υπολογιστές με Windows, Mac, Chrome OS ή Linux.

     

    Χάρη στην κατασκευή που επιτρέπει την αποτελεσματική διαχείριση της ενέργειας, οι αλλαγές της μπαταρίας γίνονται πιο αραιά. Σύμφωνα με την εταιρία, η μπαταρία του M220 Silent θα διαρκέσει μέχρι και 18 μήνες ενώ αυτή του M330 Silent Plus μέχρι και 24 μήνες ανάλογα βέβαια και με τη χρήση του. Τα νέα ποντίκια από τη Logitech αναστέλλουν αυτόματα τη λειτουργία τους όταν δεν τα χρησιμοποιείτε. Η αμφιδέξια σχεδίαση του M220 Silent προσφέρει μεγαλύτερη άνεση και ακρίβεια από το touchpad σας. Το μικρό του μέγεθος σάς επιτρέπει να το βάζετε στην τσάντα σας όταν θέλετε να φύγετε.

    57c69da20553b-logitech-m330-silent-plus(2).jpg

    Η Logitech είναι η πρώτη εταιρεία κατασκευής ποντικιών στον κόσμο που έλαβε την πιστοποίηση Quiet Mark. Αυτό το διεθνές πρόγραμμα απονομής σημάτων έγκρισης της UK Noise Abatement Society αναγνωρίζει τεχνολογίες που έχουν σχεδιαστεί για να μειώνουν το θόρυβο.

     

    Το Logitech M330 Silent Plus αναμένεται μέσα στο Σεπτέμβριο στην τιμή των 29.99 δολαρίων ενώ το M220 Silent θα είναι διαθέσιμο από τον Οκτώβριο από την ιστοσελίδα Logitech.com αλλά και από τα καταστήματα στην τιμή των 24.99 δολαρίων.

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.